Σε εξέλιξη η ανάρτηση των Τεχνικών Δελτίων για το πρόγραμμα Επιχορήγησης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάρτηση των Τεχνικών Δελτίων των εγκεκριμένων έργων στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων των επιχειρήσεων που δικαιούνται αποζημίωσης  στο πλαίσιο του προγράμματος του ΕΣΠΑ ως πληγείσες από την πανδημία Covid-19.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα εκδοθεί η τελική απόφαση η οποία θα κοινοποιηθεί στους δικαιούχους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Για τις επιχειρήσεις που δεν αξιολογήθηκαν, διευκρινίζεται ότι  η αξιολόγηση των προτάσεων διακόπηκε όταν καλύφθηκε το διατιθέμενο ποσό των 45.000.000 ευρώ, ήτοι σε κατώτατη βάση  βαθμολογίας το 19.45.

Ο πίνακας με τις εγκεκριμένες μη  χρηματοδοτούμενες όμως  αιτήσεις  συντάχθηκε με  επιχειρήσεις   οι οποίες αρχικά υποβλήθηκαν από τους επενδυτές με βαθμολογία μεγαλύτερη του 19,45, μετά όμως τη διόρθωση των κριτηρίων με βάση τα υποβληθέντα από τους επενδυτές αρχεία στο ΠΣΚΕ  διαμορφώθηκαν σε βαθμό κάτω του 19,45.

Ανεξάρτητα όλων αυτών,  πρέπει να επισημανθεί ότι η επιλογή της Περιφερειακής Αρχής  να τεθεί στην Ήπειρο ανώτατο όριο  επιχορήγησης  το ποσό των  15.000 ευρώ, δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης πολύ περισσότερων επιχειρήσεων σε σχέση με άλλες Περιφέρειες που είχαν θέσει ανώτερα όρια χρηματοδότησης.

Στο αίτημα που υπέβαλλε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης προς το αρμόδιο Υπουργείο για αύξηση του διατιθέμενου ποσού, ώστε να  ενισχυθούν επιπλέον επιχειρήσεις αριθμός και σήμερα υπήρξε αρνητική απάντηση, ελλείψει διαθέσιμων πόρων.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρέβεζα: Πολίτες και στελέχη της ΕΛ.Α.Σ. συζήτησαν για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας στην εκδήλωση «Τώρα μιλάμε»

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση...

Εγκαίνια Limanaki Taverna στο Κανάλι Πρέβεζας

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Limanaki Taverna σας προσκαλούν...

Δημοσίευση καλής πρακτικής του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας σε έκδοση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ)

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το 4ο...

1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας – Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού...