Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 12:13

Σεμινάρια από την Marmoline στην Πρέβεζα – Μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών (βίντεο-φωτογραφίες)

Σεμινάρια σε επαγγελματίες της Πρέβεζας στον χώρο των οικοδομικών και δομικών υλικών, πραγματοποίησε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου το απόγευμα της Τετάρτης η εταιρία Marmoline με την συμμετοχή των επαγγελματιών του χώρου να ξεπερνά κάθε προσδοκία.H Marmoline ένα από τα πιο γνωστά brands στο χώρο των οικοδομικών υλικών ανήκει στην ΝORDIA A.E.

Η NORDIA Α.Ε. είναι μια εταιρία με βαθιά γνώση και εμπειρία στο χώρο των οικοδομικών υλικών και δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς.

 1. Παραγωγή δομικών υλικών κάτω από το brand MARMOLINE.
 2. Παραγωγή βελτιωτικών πρόσμικτων σκυροδέματος με άδεια χρήσης ονόματος (licencee) από τη γαλλική πολυεθνική Chryso.
 3. Εξόρυξη λατομείων, επεξεργασία/ενίσχυση μαρμάρων και εμπορία, κάτω από το brand NORDIA Marble.

Στόχος της Marmoline είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών της κατασκευής, της ανακαίνισης, της συντήρησης και της ανανέωσης.

Η συμβολή της Marmoline στην ανάπτυξη και την οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα ήταν σημαντική.

Η εταιρία συμμετείχε στη δόμηση μεγάλων κτιρίων στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα όπως:

 • Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
 • Νέο Μουσείο Ακρόπολης
 • Στάδιο Tae Kwo Do
 • Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο
 • Μέγαρο Μουσικής
 • Grand Resort Lagonissi
 • Athens Hilton

Σήμερα η ΜARMOLINE απευθύνεται σε ένα δίκτυο 700 καταστημάτων, προσφέροντας μέσω αυτών, αξιόπιστες και ουσιαστικές λύσεις για κάθε κτιριακή ανάγκη με μια πλήρη γκάμα δομικών υλικών.

Σκοπός της Marmoline είναι η συμβολή στην αναβάθμιση των οικοδομικών εργασιών ακολουθώντας τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες για ενεργειακή αποδοτικότητα και προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρία διαθέτει σύγχρονες μονάδες παραγωγής και πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001, ενώ  τα προϊόντα της ανταποκρίνονται στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.

Η παραγωγή κάθε προϊόντος είναι σχεδιασμένη πάνω στις αρχές:

 • Εξοικονόμηση και ανακύκλωση Α΄Υλών
 • Μηδενική ρύπανση του περιβάλλοντος
 • Καθαριότητα στον οικοδομικό χώρο

Ποιότητα MARMOLINE

Με διαρκή γνώμονα την οικοδόμηση πιστών, διαχρονικών σχέσεων  η Marmoline δουλεύει  καθημερινά τόσο πάνω στις συνοδευτικές υπηρεσίες των προϊόντων, όσο και στην σωστή εκπαίδευση των εφαρμοστών και των μηχανικών με σεμινάρια και ημερίδες εφαρμογής σε όλη την Ελλάδα. Όλα αυτά μέσα από ένα δυνατό τμήμα τεχνικής υποστήριξης.

Έτσι για τον λόγο αυτό βρέθηκαν στην Πρέβεζα στελέχη της εταιρίας, τα οποία παρουσίασαν στους επαγγελματίες του χώρου όλα τα νέα προϊόντα, του τρόπους εφαρμογής, ενώ μέσα από την παρουσίαση απαντήθηκαν και θέματα που τέθηκαν για την καλύτερη εφαρμογή των προϊόντων της Marmoline.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης καθώς και το μέλος του Δ.Σ Αχιλλέας Γκούμας.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου δόθηκαν πιστοποιήσεις σε όσους έλαβαν μέρος, ενώ ακολούθησε γεύμα (catering) προς τιμή των επαγγελματιών.

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την ανάπλαση της πλατείας Καναλλακίου

Επόμενο Άρθρο

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό εκτός έδρας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...