Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, 12:32

ΣΕΕΛΦΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Τηλεδιάσκεψη με Βουλευτή Σύριζα κ. Μπάρκα Κωνσταντινό

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 17/12/2020 τηλεδιάσκεψη αντιπροσωπείας μελών της Διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου μας, με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Μπάρκα Κωνσταντίνο, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Βουλευτή, για προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Λογιστών-Φοροτεχνικών,  με κυριότερο την αναγνώριση και θεσμοθέτηση της ασθένειας του Λογιστή.

Συζητήθηκε επίσης και το θέμα με τα πρόστιμα των ΜΥΦ 2014 καθώς και προβλήματα που προέκυψαν στη διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής και μια γενικότερη κουβέντα για τα προβλήματα τόσο της τοπικής αγοράς όσο και της πίεσης που δέχονται τα λογιστικά γραφεία και για τον τρόπο που αυτά αντιμετωπίζονται από τη Φορολογική και Ασφαλιστική Διοίκηση.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Μπάρκας ήταν θετικός και για την ασθένεια, με δέσμευση ότι θα πιέσει και από τη πλευρά του να επεκταθεί και πέρα από την ασθένεια λόγω covid19,  καθώς και για τα λοιπά προβλήματα του κλάδου και θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ μας για διευθέτηση προβλημάτων που προκύπτουν.

Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει τις συναντήσεις με όλους τους φορείς, έτσι ώστε να δοθεί λύση συνολικά για τη θεσμοθέτηση της ασθένειας, θεωρούμε ότι η σημερινή τροπολογία που κατατίθεται στη Βουλή είναι ένα μικρό βήμα αλλά προφανώς και δεν μας καλύπτει, αλλά και γενικότερα για τα υπόλοιπα προβλήματα που έχουμε και σαν κλάδος και σαν τοπική οικονομία.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Απορρίφθηκε η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μόνιμη δημοσίευση διακηρύξεων στον περιφερειακό και τοπικό Τύπο

Επόμενο Άρθρο

Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού για ασάφειες στο νέο Νόμο για τη λειτουργία των ΚΔΑΠ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...