Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024, 2:10

Πρόταση Παύλου Σαραμπασίνα για δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου (video)

Μία ιδέα που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας έκανε ο δημοτικός σύμβουλος της ”Δημοτικής Συνεργασίας” Παύλος Σαραμπασίνας, κατά την διάρκεια του συμβουλίου της Τετάρτης.

Ο Παύλος Σαραμπασίνας πρότεινε την δημιουργία ενός Δημοτικού Κτηνιατρείου στην Πρέβεζα, ενώ όπως έκανε γνωστό υπάρχουν και τα απαραίτητα μηχανήματα, τα οποία έκανε δωρεά ένας Γερμανός κτηνίατρος.

Το μόνο που ζήτησε ο Παύλος Σαραμπασίνας ήταν να βρεθεί ένας χώρος περίπου 25 τ.μ, προκειμένου να μπούν τα μηχανήματα, ενώ όπως είπε υπάρχουν πολλοί κτηνίατροι όπου εθελοντικά θα μπορούν να κάνουν εμβολιασμούς και στειρώσεις σε ζώα δωρεάν.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος στο άκουσμα της είδησης φάνηκε πολύ ενθουσιασμένος λέγοντας: “Είναι σημαντικό αυτό που είπατε. Σε λίγες ημέρες θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για να ξεκινήσει το καταφύγιο. Εκεί έχουμε βάλει και το δημοτικό κτηνιατρείο. Η κατασκευή γίνεται γενικά γρήγορα. Θα δούμε τον χρόνο ολοκλήρωσης με τον εργολάβο για να δούμε αν αργήσουμε πολύ. Κάνουμε με τον κτηνίατρο που έχουμε ορίσει πράγματα και δίνουμε χρήματα για στειρώσεις, αλλά δεν φτάνει αυτό. Θα εξετάσουμε και αυτό το θέμα”.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γρηγόρης Κουμπής απαντώντας και αυτός στον Παύλο Σαραμπασίνα έκανε γνωστό επίσης πως οι τρεις δήμοι του νομού, ήδη βρίσκονται σε επαφή με το Ίδρυμα Λάτση, προκειμένου να βρεθεί ένας χώρος για να γίνονται στειρώσεις στα ζώα.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Δημοτική Ανατροπή” Βαγγέλης Ροπόκης απευθυνόμενος προς τον Παύλο Σαραμπασίνα τον ρώτησε: “Πόσο καιρό είναι αυτά τα μηχανήματα σε αποθήκες; Δεν ήξερα ποτέ ότι υπήρχαν όσο ήμουν Αντιδήμαρχος. Το ήξερε ο Δήμαρχος ή η υπηρεσία;”.

Ο Παύλος Σαραμπασίνα απάντησε στον Βαγγέλη Ροπόκη λέγοντας πως τα μηχανήματα βρίσκονται σε ασφαλή χώρο και πιο συγκεκριμένα σε αποθήκη μέλους της φιλοζωϊκής Πρέβεζας.

Παρακολουθήστε το βίντεο με το συγκεκριμένο θέμα:

Προηγούμενο Άρθρο

3 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας: Στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με το Ειδικό σχολείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Θερμή χειραψία Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Δημητρίου στην Αθήνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...