Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023, 2:40

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την χρήση κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2023

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινοχρήστου  χώρου στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Πρέβεζας  για έκθεση εμπορευμάτων, υπαίθριο εμπόριο και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων  παρακαλούνται  να προσέλθουν έως 31/12/2022, στο γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για την έκδοση των αντίστοιχων αδειών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Στην αίτηση πρέπει να αναγράφονται,  το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία του αιτούντος, το είδος και η διεύθυνση της ασκούμενης επιχείρησης, η θέση, η έκταση και το είδος του αιτούμενου προς χρήση χώρου.

Μαζί με την υποβολή των αιτήσεων θα προσκομίζεται απαραιτήτως, συνημμένο σκαρίφημα οριοθέτησης, έτσι ώστε να προβεί η υπηρεσία στις ανάλογες χρεώσεις κατόπιν αυτοψίας της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως για την έκδοση της άδειας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει χρηματικές εκκρεμότητες προς την υπηρεσία παρελθόντων ετών.    

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται για ελλιμενισμό επαγγελματικών σκαφών αναψυχής για το έτος 2023, θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, τα έγγραφα εθνικότητας και τα πιστοποιητικά των σκαφών μέχρι 31/12/2022.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη σε περιοχή της Πρέβεζας για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και περί όπλων

Επόμενο Άρθρο

ΕΛΣΤΑΤ: Οι θάνατοι στην Ελλάδα αυξήθηκαν το 2022 σε σχέση με το 2021 – Στο 2,2% στην Ήπειρο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...