Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 23:21

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας: ‘’Συγνώμη στους φίλους μου τους Ηπειρώτες’’

Mετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε σε διάλογο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (διαβάστε ΕΔΩ) ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ζήτησε δημόσια συγγνώμη με την παρακάτω τοποθέτηση:

“Με αφορμή τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που προκάλεσε σχόλιο μου σε δημοσίευση φίλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω ότι οποιαδήποτε αναφορά μου σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες ήταν τουλάχιστον ατυχής.

Η Λευκάδα είναι και θα παραμείνει μια ξεχωριστή όαση ομορφιάς και ένας φιλόξενος προορισμός χαράς και ξεκούρασης για όλους… και ιδιαίτερα για τους γείτονές μας της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση μία λάθος διατύπωση δεν έχει να κάνει με τις απόψεις μου για όλους αυτούς γύρω μας που στηρίζουν χρόνια τώρα την Λευκάδα.

Είναι προφανές ότι έχω αποσύρει το επίμαχο σχόλιο και ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες και Ηπειρώτες αν τους στεναχώρησα, όμως με την λέξη που κακώς χρησιμοποίησα δεν εννοούσα αυτούς. Ήθελα να εστιάσω στις κακές συνήθειες ανθρώπων πανελλαδικά ακόμα και από το εξωτερικό ή και τη Λευκάδα σε ότι αφορά τα σκουπίδια, την ρύπανση του περιβάλλοντος και το κυκλοφοριακό που δημιουργούμε ακόμη και εμείς οι ίδιοι σε διάφορα σημεία σε ώρες αιχμής”.

Προηγούμενο Άρθρο

Σοβαρά προβλήματα με το νερό στην Πρέβεζα – Σταλιά σταλιά

Επόμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Όλων:”Ζητάμε την παραίτηση του Σωτήρη Σκιαδαρέση, αλλιώς θα παραιτηθεί η παράταξη μας…”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...