Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:26

Προκηρύχθηκε το έργο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων Ιαματικών Πηγών Πρέβεζας

Στην προκήρυξη ανοιχτής διαδικασίας για την ανάθεση του έργου “Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων Ιαματικών Πηγών Πρέβεζας” με συνολικό προϋπολογισμό 1.383.000,00 ευρώ προχώρησε η Περιφέρεια Ηπείρου. Το έργο έχει ενταχθεί στο Ιnterreg Ελλάδας -Ιταλίας 2014-2020 μετά από πρόταση που υπέβαλλε η Περιφέρεια Ηπείρου για την πράξη “Παρεμβάσεις ανάδειξης Ιαματικών Φυσικών πόρων της Ηπείρου” και θα υλοποιηθεί μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με δικαιούχο (φορέα υλοποίησης) την Περιφέρεια Ηπείρου και φορέα πρότασης και λειτουργίας το Δήμο Πρέβεζας και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πρέβεζας ( ΝΕΔΗΚΕΠ).

Το έργο περιλαμβάνει το σύνολο των αναγκαίων εργασιών που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων των Ιαματικών Λουτρών Πρέβεζας (συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης του χαμάμ του Αλή Πασά και την εκτέλεση ανασκαφικών εργασιών στο τμήμα της επέκτασης) και την αναγκαία επέκτασή τους ώστε να πληρούνται οι προδιαγραφές και να αποδοθεί προς χρήση μια σύγχρονη μονάδα ιαματικής θεραπείας.

Ειδικότερα προβλέπονται:

-Αναβάθμιση και επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο των οποίων θα εκτελεστούν εργασίες ανάδειξης του οθωμανικού μνημείου.

-Εκτέλεση ερευνητικών ανασκαφικών εργασιών στο τμήμα της επέκτασης.

-Εκτέλεση οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών συμπεριλαμβανομένης της πυροπροστασίας και του κλιματισμού.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η 15η Φεβρουαρίου με ημερομηνία αποσφράγισης την 19η του μήνα, ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

”Θύμα” τροχαίου ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας – Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές

Επόμενο Άρθρο

“Πράσινο φως” από το Δ.Σ του Νοσοκομείου για την προκήρυξη κενών θέσεων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...