Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023, 19:46

Πρέβεζα: Ισόβια και 12 χρόνια για τη δολοφονία και τον βιασμό 83χρονης

Η δολοφονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν από περίπου 14 μήνες ολοκληρώθηκε με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Άρτας, εκεί όπου ο Πακιστανός ο οποίος είχε βιάσει μία 83χρονη ηλικιωμένη γυναίκα από την Πρέβεζα και έπειτα από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Η απόφαση ήταν καταπέλτης για τον κατηγορούμενο… Ισόβια συν δώδεκα χρόνια φυλάκισης επέβαλλε το Μεικτό Ορκωτό της Άρτας στον Πακιστανό όπου είχε συλληφθεί για τον βιασμό και την δολοφονία 83χρονης στην Πρέβεζας.

Η 83χρονη γυναίκα ζούσε μόνη της και στις 19 Ιουνίου του 2020 βρέθηκε κακοποιημένη μέσα στο σπίτι της και με βαριά τραύματα. Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου μετά από νοσηλεία ενός μήνα περίπου κατέληξε.

Αμέσως μετά την άγρια κακοποίηση της ηλικιωμένης είχε συλληφθεί ο 40χρονος Πακιστανός που διέμενε στην Πρέβεζα και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι τις αστυνομικές αρχές για άλλα αδικήματα.

Στο Μεικτό Ορκωτό της Άρτας 13 μήνες αργότερα γράφτηκε ο επίλογος με την καταδίκη του.

Το δικαστήριο επέβαλλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία της ηλικιωμένης και 12 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό της.

Πλάνα αρχείου onprevezanews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Δύο ακόμη δυνατά φιλικά παιχνίδια για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Πρέβεζα: Ισόβια και 14 χρόνια στον 48χρονο για το φονικό στην Μυρσίνη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...