Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 13:57

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά γυναικά και την εγκατέλειψε αβοήθητη

ΣΟΚ προκάλεσε στην Πρέβεζα το άκουσμα της είδησης, ότι αυτοκίνητο χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένη γυναίκα και την εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο.

Το περιστατικό συνέβη σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της Πρέβεζας, όπως αυτό έξω από το πρώην Πυροβολικό Πρέβεζας, στην οδό Ασκληπιού

Η 82 γυναίκα κατευθύνονταν με τα πόδια προς το ΚΗΦΗ που βρίσκεται εντός του πρώην Πυροβολικού και χωρίς καν να αντιληφθεί το παραμικρό βρέθηκε αιμόφυρτη με σοβαρά τραύματα στην άσφαλτο.

Το μόνο που μπόρεσε να δει πριν την πτώση της ήταν ένα αυτοκίνητο κλειστό τύπου ΒΑΝ χρώματος άσπρο, χωρίς να μπορέσει να διακρίνει αριθμό πινακίδων.

Η γυναίκα κατά το χτύπημα και την πτώση της στην άσφαλτο χτύπησε και στα δύο χέρια, έχοντας συνθλιπτικά κατάγματα εκδορές σε όλο της το κορμί και στο κεφάλι.

Η 82χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται με τα σοβαρά τραύματα να χρίζουν άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Η οικογένεια της 82χρονης προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας, η οποία προσπαθεί να βρει στοιχεία προκειμένου να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος εγκατέλειψε το θύμα του τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία, αφού δεν υπάρχουν κάμερες στα λίγα καταστήματα της περιοχής.

Γίνεται έκκληση, όποιος είδε οτιδήποτε από το περιστατικό το οποίο έστειλε στο Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη την 82χρονη γυναίκα να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομική Διεύθυνση.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός, πως δεν έναν τόσο πολυσύχναστο δρόμο κανείς δεν είδε το περιστατικό, προκειμένου να δώσει πληροφορίες στις αστυνομικές αρχές.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Προσλήψεις ναυαγοσωστών και χειριστών ταχυπλόου σκάφους από τον Δήμο Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Αποχωρεί ο Άγγελος Μπέκας από τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Ένα τεράστιο ευχαριστώ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...