Πρέβεζα: Αυγέρης και Πουρναρόπουλος τον τίτλο στα αγόρια, Λέκα και Παναγιωτίδου στα κορίτσι

Ημερομηνία:

Οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Στέφανος Πουρναρόπουλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό αγοριών στο διεθνές τουρνουά της ITF της Πρέβεζας. Στο διπλό κοριτσιών, τον τίτλο κατέκτησαν οι Βένια Λέκα και Λυδία Παναγιωτίδου.

Οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Στέφανος Πουρναρόπουλος επικράτησαν σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι των Νίκου Μακρή και Γιώργου Μίταλα με 7-5, 7-5, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο J60 τουρνουά της Πρέβεζας.

Για τον 18χρονο Πουρναρόπουλο, αυτός ήταν ο 9ος τίτλος σε ITF διοργάνωση στα διπλά, 2ος στη φετινή σεζόν και 2ος σε 60άρι τουρνουά, που είναι και η σημαντικότερη κατηγορία στην οποία έχει κερδίσει.

Για τον Αυγέρη, που είναι μόλις 15, ήταν ο 1ος τίτλος σε ITF διοργάνωση στα 18άρια.

Αργότερα έγινε και ο τελικός του διπλού κοριτσιών, όπου οι Βένια Λέκα και Λυδία Παναγιωτίδου επικράτησαν των Γαλλίδων Mila Bastianelli και Ninon Carpentier, Νο.2 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3.

Θυμίζουμε πως μια μέρα πριν οι Λέκα και Παναγιωτίδου είχαν αποκλείσει και το κορυφαίο δίδυμο του ταμπλό, τις Moran Jin και Yelena Lebeau, με 4-6, 6-2, 10-7.

Η Παναγιωτίδου κατέκτησε τον 9ο τίτλο της σε ITF διοργάνωση στα διπλά, 2ο στη χρονιά μετά το 60άρι της Λάρνακας και 3ο συνολικά σε 60άρι. Επίσης ήταν ο 2ος σερί τίτλος της στην Πρέβεζα, όπου κέρδισε και πέρσι, μαζί με την αδερφή της, Αλεξάνδρα.

Για τη Λέκα ήταν ο 2ος τίτλος σε ITF διοργάνωση, μετά το 30άρι της Μυτιλήνης το 2024.

Η Παναγιωτίδου θα πάει για το “double” αύριο και για τον 1ο τίτλο της σε μονό ITF διοργάνωσης, καθώς θα παίξει και στον τελικό του μονού, με αντίπαλο τη Γαλλίδα Carpentier.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας: Διοργανώνει το 15ο Συνέδριο για τον Σακχαρώδη διαβήτη 21 με 23 Μαϊου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας συνεχίζει με συνέπεια και δυναμική...

Εκπαιδευτική επίσκεψη και γνωριμία με το άθλημα Πετάνκ–Αμπαλί στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας

Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Θρησκευτικός και Αθλητικός...

Συγχαρητήρια στον προπονητή Καββαδία Ευστάθιο για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου Master 1

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας εκφράζει τα θερμά...

Βραδινή Παράκληση για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2026, το βράδυ, και ώρα...