Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 13:56

Πρέβεζα: Έρχεται Έντονα Αποκριάτικο Σαββατοκύριακο από το Κομιτάτο-“Μικρή Βενετία” & “Αποκριάτικος Γάμος”

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας οδεύει προς την ολοκλήρωση των Καρναβαλικών του εκδηλώσεων για τις Απόκριες του 2024.
Έντονα Αποκριάτικο Σαββατοκύριακο είναι αυτό που έρχεται στην Πρέβεζα, αφού το Σάββατο 9 Μαρτίου πραγματοποιείται η “Μικρή Βενετία” (ποδαράτη Παρέλαση) με τη συμμετοχή όλων των Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Με Αποκριάτικες στολές από άλλες χρονιές οι Καρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου και ώρα 19.30 στο ύψος που είναι το δικαστικό μέγαρο.

Από εκεί θα μπουν στο ιστορικό κέντρο Πρέβεζας για να μεταφέρουν παντού την Αποκριάτικη ατμόσφαιρα. Τερματισμός είναι στο τέλος του πεζόδρομου προς το Chillbox. Το βράδυ της ίδιας μέρας γίνεται το τελευταίο για φέτος Αποκριάτικο Πάρτυ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Αποκριάτικο Πάρτυ “Μικρής Βενετίας” στο DIEM στην παραλία Πρέβεζας.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου γίνεται ο “Αποκριάτικος Γάμος” η συνάντηση είναι για ώρα 13.00 στον κόμβο του Φόρου στην Πρέβεζα, θα ακολουθήσει η πομπή των αυτοκινήτων, με σερπαντίνες, ρύζι, κόρνες σε μια γιορτινή Αποκριάτικη ατμόσφαιρα  και θα καταλήξει στην πλατεία Ανδρούτσου, όπου θα πραγματοποιηθεί λαϊκή Αποκριάτικη γιορτή.

Προηγούμενο Άρθρο

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Α.Γ.Σ Καλλισθένη στους περιφερειακούς αγώνες της Πάτρας

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας – Καμιά απόλυση εργαζομένου σε σίτιση, φύλαξη και καθαριότητα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...