Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 17:36

Πράξη ανθρωπιάς και αγάπης στον συνάνθρωπο από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Καναλάκι-Πάργα

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Ε.Α.Ε) Καναλάκι-Πάργα ολοκλήρωσε τη δωρεάν διανομή 2.400 ιατρικών μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας στα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας και στο ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου. Σκοπός της κίνησης αυτής η προστασία του προσωπικού αλλά και των ογκολογικών ασθενών που αποτελούν μία από τις ευάλωτες ομάδες του νέου αοράτου εχθρού του COVID-19.
Σε ότι αναφορά το ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου ο πρόεδρος της Ε.Α.Ε Θωμάς Κασκάνης ανέφερε “Η συγκεκριμένη προσφορά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου είναι μία κίνηση αλληλεγγύης για τις μάχες που δίνουν καθημερινά στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών για την διάσωση της ζωής των συνανθρώπων μας.
Ας είμαστε όλοι μας δίπλα τους να υποστηρίζουμε το έργο τους όσο μπορούμε”. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί για τη συνεργασία την Κεντρική Διοίκηση της Ε.Α.Ε και τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο και εύχεται σε όλους Υγεία και Αγάπη!. «Νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο! Κάνε το κι εσύ! Έλα μαζί μας! Όλοι μαζί μπορούμε!» τα μηνύματα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Καναλάκι-Πάργα.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Ε.Κ Πρέβεζας: Απαιτείται καθολικός εβδομαδιαίος έλεγχος με rapid test των διανομέων

Επόμενο Άρθρο

Χωροθέτηση υποδομών φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα στο Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...