Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 18:07

Ποιες θέσεις μένουν κενές…και πρέπει να βρεθούν οι αντικαταστάτες στον Δήμο

Οι δύο ανεξαρτητοποιήσεις και η διακοπή συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την Δημοτική Ανατροπή του Βαγγέλη Ροπόκη, σίγουρα θα φέρουν πονοκέφαλο, καθώς πολλές θέσεις μένουν κενές, αλλά αν κρίνουμε από τα όσα είπε ο Δήμαρχος περί ”ουδείς αναντικατάστατος”, τότε αυτό που απομένει είναι να το δούμε στην πράξη.

Πάμε να δούμε τώρα ποιες θέσεις μένουν κενές σήμερα ή το επόμενο διάστημα…

Δημήτρης Καραμανίδης: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού.

Η θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου καλύφθηκε από το Λεωνίδα Αργυρό.

Άρα η θέση που μένει κενή είναι του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Καραμανίδης σύμφωνα με τα όσα είχε πει σε Δημοτικό Συμβούλιο, είχε παραδώσει στα χέρια του Δημάρχου έναν φάκελο με όλα τα έργα και ελλείψεις σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πρέβεζας.

Αθηνά Κωνσταντάκη: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.

Και οι τρεις θέσεις μένουν κενές και χρειάζονται άμεσα αντικαταστάτες.

Βαγγέλης Ροπόκης: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Θέση που πρέπει να καλυφθεί ΑΜΕΣΑ.

Από τον συνδυασμό του Βαγγέλη Ροπόκη, ωστόσο υπάρχει και άλλη μία θέση που καλύπτεται και δεν είναι άλλη από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, που καλύπτει ο Φώτης Ζέρβας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Ανατροπή, η συνεργασία παύει από σήμερα, άρα η θέση του προέδρου μένει κενή;

Η αρχική πληροφορία ήταν να παραμείνει ο Φώτης Ζέρβας μέχρι τέλη Φεβρουαρίου και στην συνέχεια να αναλάβει ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος.

Μήπως αυτό γίνει πιο γρήγορα ή μήπως θα υπάρξει και μία άλλη ανεξαρτητοποίηση, προκειμένου να συνεχιστεί μία συνεργασία κάτω από άλλες βάσεις; Ίδωμεν.

Λεωνίδας Αργυρός: αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ Πρέβεζα, Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Λεωνίδας Αργυρός ως γνωστό από το βράδυ της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022, κατέχει την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, μία θέση που απαιτεί γνώσεις και σωστούς χειρισμούς.

Άραγε θα μείνει μόνος ως πρόεδρος ή θα συνεχίσει και στις υπόλοιπες θέσεις;

Αν δεν συνεχίσει μένουν ακόμη 3 κενές θέσεις.

Επειδή ακούγονται πολλά και δεν υπάρχει χρόνος για αναμονές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει ήδη εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και σε συνεργασία με συμβούλους άλλων παρατάξεων ή ακόμη καλύτερα ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων, με τους οποίους ήδη έχει κάνει τις πρώτες κουβέντες αναγνωριστικές.

Το μόνο που απομένει είναι τώρα να δούμε αν θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ποιες νέες συμμαχίες γίνουν ή εκτός αν οι σύμβουλοι που υπάρχουν και είναι του ”Δήμου της Καρδιάς μας”, αναλάβουν ακόμη περισσότερες ευθύνες.

Τις επόμενες ημέρες θα δούμε, αλλά πολύ περισσότερο θα ακούσουμε πολλά.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βαγγέλης Ροπόκης:’Δεν έχω μάθει να κάνω κολοτούμπες στον αέρα… τέρμα η συνεργασία μας” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Σεισμός τώρα 3,6 ρίχτερ στην Λευκάδα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...