Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, 5:04

Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν από αύριο με click away και ποια με ραντεβού

Τα περισσότερα καταστήματα θα λειτουργούν με click away. Δηλαδή με ηλεκτρική παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα μετά από ραντεβού.

Εξαιρούνται τα καταστήματα πώληςη υποδημάτων, ενδυμάτων και τα βιβλιοπωλεία τα οποία θα λειτουργούν με τον πελάτη μετά από ραντεβού να μεταβαίνει στο κατάστημα και να μπαίνει σε αυτό να ψωνίσει (click inside).

Όλα τα καταστήματα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Το sms που θα πρέπει να στείλετε στο 13033 θα είναι το 2 και θα έχει διάρκεια 2 ώρες.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ Αυτό το μήνυμα, οι πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτό και στα τυχόν επισυναπτόμενα σε αυτό αρχεία είναι απολύτως εμπιστευτικές και ως εκ τούτου απόρρητες και δύνανται να αξιοποιηθούν μόνο από τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που απέβλεψε ο αποστολέας ως παραλήπτες. Σε περίπτωση που o αναγνώστης του παρόντος μηνύματος δεν είναι ο σκοπούμενος παραλήπτης, σας γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται ρητά η χρήση, η αντιγραφή, η αποθήκευση, η διάδοση, η κοινοποίηση, ή διανομή του παρόντος μηνύματος ή/και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό ή/και στα τυχόν επισυναπτόμενα σε αυτό έγγραφα σε οποιοδήποτε τρίτο. Αν εσφαλμένα παραλάβατε το παρόν, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα τον αποστολέα και να διαγράψετε το παρόν από το σύστημά σας. Ευχαριστούμε.

Προηγούμενο Άρθρο

Άνοιγμα σχολείων: Σε ποιες περιοχές ανοίγουν γυμνάσια και λύκεια

Επόμενο Άρθρο

Πώς θα λειτουργήσουν κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...