Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024, 22:03

Πλατφόρμα «Εύδοξος»: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις και η διανομή των φοιτητικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου

Άρχισε από χτες, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ», η υποβολή των δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΕΑ έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους ψηφιακά μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023.

Αντίστοιχα, η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων ξεκίνησε χτες Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία παράδοσης από τους εκδοτικούς οίκους των παραγγελθέντων από τις βιβλιοθήκες διδακτικών συγγραμμάτων.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, τέλος, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η υποβολή αιτήσεων προμήθειας διδακτικών συγγραμμάτων από τις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Διευκρινίζεται ότι η Γραμματεία κάθε Τμήματος έχει τη δυνατότητα να ορίσει μεταγενέστερη ημερομηνία έναρξης ή προγενέστερη ημερομηνία λήξης για τις δηλώσεις διδακτικών συγγραμμάτων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ισχύουν οι προθεσμίες που ορίζει η εκάστοτε Γραμματεία.

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο εδώ.

Πηγή: Newsit.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Δημιουργία εικαστικού Τμήματος από τον Όμιλο για την UNESCO Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Η Ελληνική αστυνομία γιόρτασε τον προστάτη της Αγ. Αρτέμιο (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...