Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 12:15

Περιμένουν ακόμα τα έργα οι κάτοικοι στην οδό Συρράκου στην Πρέβεζα

Έχει περάσει ένας χρόνος από το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει στην οδό Συρράκου στην Πρέβεζα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με τους κατοίκους καθημερινά να κάνουν τους τροχονόμους, λόγω της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου δρόμου και με τους τοπικούς φορείς να μην έχουν κάνει σχεδόν τίποτα για την προστασία τους, αλλά και την προστασία των διερχόμενων οδηγών.

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε ο κ. Ελευθέριος Λάζαρης, ο οποίος είχε μιλήσει στην κάμερα του onprevezanewsg.gr (Δείτε το βίντεο)

Τα μοναδικά έργα που έχουν γίνει είναι η τοποθέτηση 4 πινακίδων του Κ.Ο.Κ και δύο καθρέφτες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους οι οποίοι έχουν επικοινωνήσει πολλές φορές τόσο με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου όσο και με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκου, πρέπει ακόμη να τοποθετηθούν κολόνες ηλεκτροφωτισμού κατά μήκος της οδού, να γίνει διαγράμμιση στο οδόστρωμα και να τοποθετηθούν φανάρια κινδύνου.

”΄Είχε έρθει πριν από ενάμιση μήνα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου κ. Ακρίβης εδώ και είδε το σημείο καρμανιόλα. Μας ενημέρωσε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνουν εργασίες. Ο αντιπεριφερειάρχης ωστόσο μας είπε ότι μπορεί να βοηθήσει οικονομικά, αρκεί ο Δήμος να κάνει μια μελέτη” μας είπε ο κ. Λάζαρης.

”Έχουν χορτάσει από λόγια και υποσχέσεις, αλλά από έργα τίποτα. Κινδυνεύουμε καθημερινά και εμείς και τα παιδιά μας. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για αυτό” κατέληξε ο κ. Λάζαρης.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αλέξανδρος Μάρης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός Πρέβεζα: Σε υψηλά νούμερα τα θετικά κρούσματα στις σχολικές μονάδες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...