Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:02

Πενήντα (50) νέες θέσεις στο Κοιμητήριο Βρυσούλας

Ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Κοινότητα Βρυσούλας βρήκε λύση και αυτό χάρη στις προσπάθειες του προέδρου Χρήστου Κολιοφώτη.

Το πρόβλημα αυτό είχε να κάνει και το Κοιμητήριο της Κοινότητας το οποίο είχε γεμίσει και έπρεπε επειγόντως να γίνει μία επέκταση των θέσεων.

Για να γίνει όμως αυτό έπρεπε να γίνουν ορισμένες παραχωρήσεις παράπλευρων οικοπέδων, προκειμένου να γίνουν οι δρόμοι, αλλά και οι επιπλέον θέσεις. Η λύση βρέθηκε με τον κάτοικο της περιοχής Νικόλαο Γούση να παραχωρεί στην Κοινότητα εντελώς δωρεάν οικόπεδο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να γίνει αυτό το έργο.

Από την πλευρά του ο Δήμος Πρέβεζας βοήθησε με τα μηχανήματα του Δήμου, αλλά και με τις υπηρεσίες, προκειμένου να γίνει ο σχεδιασμός των νέων θέσεων και οι νέες πλέον οριοθετήσεις του οικοπέδου.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Χρήστος Κολιοφώτης δεν σταματά να εργάζεται για το καλό κοινό συμφέρων των συγχωριανών του, οι οποίοι βλέποντας τον αγώνα που κάνει, τάσσονται όλοι στο πλευρό του και προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο.Ωστόσο ο ίδιος με ανάρτησή του ευχαρίστησε τόσο τον Νικόλαο Γούση όσο και τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο:

”Άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε τα τελευταία χρόνια ήταν το νεκροταφείο μας,λύθηκε πλέον οριστικά, δημιουργώντας 50 και πλέον νέες θέσεις τελευταίας κατοικίας,ένα δύσκολο έργο από πολλές απόψεις. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Νικόλαο Γούση για την παραχώρηση της ιδιοκτησίας του (δωρεάν) ώστε να γίνει ο δρόμος και το έργο επιτέλους να ολοκληρωθεί,να ευχαριστήσω επίσης τον δήμαρχο μας ΝίκοΓεωργάκο. που είναι πάντα δίπλα μας με κατανόηση στα σημαντικά και καθημερινά προβλήματα μας, δίνει μεγάλη σημασία σε όλα τα χωριά μας και αυτή η πολιτική του μας ικανοποιεί απόλυτα”.

Προηγούμενο Άρθρο

Τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην Καστοριά ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...