ΠΑΣ Πρέβεζα – Με ψυχή πρωτοπόρου στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε. Πρέβεζας

Ημερομηνία:

spot_img

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επιστρέφει το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα”, όπου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενος την Α.Ε. Πρέβεζας, σε ένα παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι με ιδιαίτερη σημασία για την πόλη, την ιστορία, αλλά και τη βαθμολογική συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του ΠΑΣ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να δικαιώνει τον τίτλο του πρωτοπόρου, καθώς μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, παραμένοντας αήττητη και δυνατή σε άμυνα και επίθεση. Με ποδοσφαιρική ταυτότητα, συνοχή, πειθαρχία και πάθος, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων και πλέον στοχεύουν στη συνέχεια της πορείας τους με ακόμη μία νίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Γιώργος Γιάννος, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, έτοιμους, αποφασισμένους και “ετοιμοπόλεμους”, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα, δείχνει αγωνιστική ετοιμότητα, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άκρως θετικό, με πίστη στις δυνατότητες και ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της κορυφής.

Το Σάββατο, το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας αναμένεται να φορέσει τα γιορτινά του. Ένα γήπεδο γεμάτο χρώμα, ένταση, παλμό και παθιασμένη υποστήριξη, σε ένα παιχνίδι που δεν είναι απλά βαθμολογικό, αλλά και βαθιά συναισθηματικό για την πόλη. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπαίνει στο γήπεδο με ψυχή πρωταθλητή, για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει το ονειρικό του ξεκίνημα.

Το ραντεβού δίνεται στην κερκίδα. Οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο – οι φίλαθλοι στην εξέδρα. Όλοι μαζί, για τον ΠΑΣ Πρέβεζα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με κολύμβηση, χαμόγελα και χειροκροτήματα συνεχίστηκαν τα 12α «Εν Νικοπόλει Άκτια» – Το απόγευμα οι αγώνες δρόμου

Με τους κολυμβητικούς αγώνες συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου...

Η Πρέβεζα κινείται σε ρυθμούς «Εν Νικοπόλει Άκτια» – Πλήθος κόσμου στους αγώνες πόλο (video)

Με τη θάλασσα της Πρέβεζας να γίνεται για ακόμη...

Πυρκαγιά στο Θεσπρωτικό – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα (video)

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας Ν.Γεωργάκου για τον θάνατο του μαέστρου Βαλεντίν Στεφάνοφ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του...