ΠΑΣ Πρέβεζα: Ο Αποστόλης Παλαντζάς στο Ράδιο Πρέβεζα 93 για την επιστροφή στη Γ’ Εθνική και τη νέα εποχή του συλλόγου (video)

Ημερομηνία:

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Πρέβεζα, Αποστόλης Παλαντζάς, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ράδιο Πρέβεζα 93, φιλοξενούμενος της εκπομπής «Ενημέρωση» με τον Γιάννη Βασιλειάδη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Παλαντζάς αναφέρθηκε στα δύσκολα και «πέτρινα» χρόνια της ομάδας, όταν ο σύλλογος βρισκόταν μακριά από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, θυμίζοντας την πρώτη μεγάλη άνοδο από τη Β’ στην Α’ κατηγορία, αλλά και τη φετινή ιστορική επιτυχία με την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Τσότα, τονίζοντας πως ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε πρώτος στο όραμα της επανόδου της ομάδας στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής.

«Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αποστόλης Παλαντζάς, ευχαριστώντας τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, αλλά και τους επιχειρηματίες που στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η νέα σεζόν σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τον σύλλογο, καθώς προχωρά το άνοιγμα νέων γραφείων, ενώ στα σχέδια βρίσκεται και η δημιουργία μπουτίκ με ρουχισμό και άλλα προϊόντα με το σήμα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Όπως έκανε γνωστό, έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του ρόστερ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ονόματα, ξεκαθαρίζοντας πως στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί και φέτος δυνατή και ανταγωνιστική, με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κλείνοντας, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όπου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκπομπής:

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φωτιά στην περιοχή Ταράνας Πρέβεζας – Οριοθετήθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου στην...

Ντροπή: Παιδιά κάνουν πρόβα με ανεμιστηράκια γιατί κάποιοι «ενοχλούνται»

Ένα βίντεο που ανέβασε η μαέστρος της παιδικής χορωδίας...

Συνελήφθη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε περιοχή της Πρέβεζας

Στη σύλληψη ενός ατόμου προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας...