Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023, 17:06

Παρουσίαση της μελέτης για το λιμάνι Πάργας και διαβούλευση από τον Δήμο Πάργας

Ο Δήμος και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάργας προσκαλεί όλους τους δημότες και τους εκπροσώπους φορέων την Δευτέρα 29/5 στις 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πάργας στην ανοικτή παρουσίαση της μελέτης για τα έργα που αποσκοπούν στην προστασία και την αναβάθμιση του παράκτιου μετώπου του λιμανιού της Πάργας. Η μειοδότρια εταιρεία MARNET Α.Τ.Ε. του διαγωνισμού που έγινε το 2022 με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος Πάργας από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, θα παρουσιάσει την μελέτη που εκπονεί και που αφορά την συνολική αναμόρφωση του λιμανιού, καθώς και έργα που αποσκοπούν στην προστασία του.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη ώστε μέσα από την διαβούλευση να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο η γνώμη των δημοτών και των φορέων σχετικά με αυτό το σημαντικό έργο, μέρος της υλοποίησης του οποίου θα χρηματοδοτηθεί από εξασφαλισμένους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η χρηματοδότηση ύψους 1.200.000 € που έχει εξασφαλιστεί μετά από πρόταση του Δήμου Πάργας από το Υπουργείο Ναυτιλίας, αφορά την παράκτια ζώνη και θα δημοπρατηθεί μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη.

Προηγούμενο Άρθρο

Άμεση απάντηση Κώστα Μπάρκα στο δημοσίευμα για τη μη συμμετοχή του στα τηλεοπτικά πάνελ

Επόμενο Άρθρο

Εξαιρετική η ημερίδα για την Πυροπροστασία που διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Θεσπρωτικού με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζηρού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...