Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 19:59

Παρέμβαση του Δημάρχου Πρέβεζας για την παράταση των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας

Την παράταση των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας τα οποία θα λήξουν μέσα στο επόμενο διάστημα ζητά με επιστολή που απέστειλε προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη , ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ενώνοντας τη φωνή του με δεκάδες Δημάρχους από όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργάκο το εν λόγω πρόγραμμα αφορά εβδομήντα τρεις (73) εργαζόμενους/ες στον Δήμο Πρέβεζας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πολιτών με χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργους νεαρά άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν προϋπηρεσία κλπ , λειτουργώντας επιβοηθητικά και υποστηρικτικά στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Φορέα σε νευραλγικούς τομείς του όπως η Καθαριότητα, Ηλεκτροφωτισμός, Πράσινο , Κοινωνικές Υπηρεσίες σε μια δύσκολη και απαιτητική συγκυρία όπως είναι η υγειονομική κρίση προκάλεσε η πανδημία.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ζητά την παράταση των συμβάσεων με δεδομένο τις ανακοινώσεις ότι μέχρι τέλους του έτους δεν θα υπάρξει άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα, ευελπιστώντας στην αμέριστη κατανόηση και συνεργασία του Υπουργείου.

Δείτε την επιστολή ΕΔΩ

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη καταστήματος στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Πολιτιστικός Σύλλογος ”Πρέβεζα” – Επιστολή στην 8η Μεραρχία για το στρατόπεδο Σολωμού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...