Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:17

Παρέμβαση του Γιώργου Νίτσα σε εκδήλωση για την Παιδεία για την υπεράσπιση του πανεπιστημιακού τμήματος της Πρέβεζας

Σύντομη παρέμβαση στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρέβεζας με θέμα τον διάλογο για τη δημόσια παιδεία, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας “Ανάπτυξη Τώρα”, Γιώργος Νίτσας.

Ο κ. Νίτσας έθεσε ξεκάθαρα το ερώτημα στην αναπλ. Τομεάρχη Παιδείας του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Μερόπη Τζούφη, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται πως πολιτικά θα σταθεί δίπλα στην πρεβεζάνικη κοινωνία για να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω το Τμήμα Χρηματοοκονομικής και Λογιστικής, να μην κλείσει ή να μην μεταφερθεί στα Ιωάννινα.

Η κα Τζούφη ξεκαθάρισε πως εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρεθεί και πάλι στην Κυβέρνηση θα καταργήσει το νόμο Κεραμέως και θα στηρίξει το πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας, ενώ κάλεσε τους πρυτάνεις να αντιταχθούν σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο ή πίεση συγχώνευσης τμημάτων ή σχολών.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” βάζει στην προμετωπίδα της αντιπολιτευτικής της δράσης την υπεράσπιση και την ενίσχυση του πανεπιστημιακού τμήματος κόντρα στην παθητική λογική της δημοτικής αρχής και θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της.

Πρέβεζα, 16/09/ 2021

Ο επικεφαλής της παράταξης

“Ανάπτυξη Τώρα”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Σταύρος Αμάραντος προς Δημήτρη Καραμανίδη: ”Έχεις μεταμορφωθεί σε καρικατούρα προέδρου” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους εκτελεσμένους στην Παργινόσκαλα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Κέντρο Ενημέρωσης του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου-Λευκάδας στο πρώην Ναυτικό Μουσείο Πρέβεζας

Μια πρώτη γνωριμία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ερμηνείας και Διαδραστικής […]