Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 14:40

Παρέμβαση της Ανυπότακτης για το λουκέτο στην Παιδική Χαρά του Ανδρούτσου

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας επισκέφτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ανυπότακτης Κίνησης στα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας Ταξιάρχης Κωστόγιαννης (αφού πρώτα επισκέφτηκε για ενημέρωση την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και το Λιμενικό Ταμείο)  μεταφέροντας την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών για το λουκέτο που μπήκε και στην καινούργια Παιδική Χαρά της Πλατείας Ανδρούτσου, όπως συμβαίνει και σε πολλές Παιδικές Χαρές του Δήμου.

Ζητήσαμε να ολοκληρωθεί χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή η διαδικασία πιστοποίησης (θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει) και να φύγει το λουκέτο. Είναι ντροπή να υποχρεώνονται οι γονείς και τα παιδιά να πηδάνε πάνω από τα κάγκελα και τα σύρματα!

Η Ανυπότακτη Κίνηση στα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τα μεγάλα προβλήματα των Παιδικών Χαρών (λουκέτα, εγκατάλειψη, κατάργηση,  έλλειψη πιστοποίησης), γιατί θεωρούμε πως το παιγνίδι, η ψυχαγωγία, το χαμόγελο, η δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου  είναι δικαίωμα όλων των παιδιών του Δήμου και δεν θα επιτρέψουμε την απεμπόλησή του.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Παύλος Φραγκούλης: ”Ο πράσινος ήλιος του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και θα είναι πάντα ψηλά” (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Εκλογές Τ.Ε.Ε/Τμήμα Ηπείρου: Αντιπρόεδρος ο Τάκης Παππάς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...