Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:31

Παράταση στην εργασία έως 23 Σεπτεμβρίου για τους 26 εργαζομένους στον Δήμο Πάργας – Στο πλευρό τους η Δημοτική αρχή

Παράταση στην εργασία έλαβαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι 26 εργαζόμενοι στον Δήμο Πάργας, οι οποίοι είχαν προσληφθεί προκειμένου να ενισχύσουν τον Δήμο σε τομείς όπως οι καθαριότητα με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.

Ωστόσο και στους 26 εργαζομένους δίνονταν συνεχώς ανανεώσεις στο χρονικό διάστημα εργασίας με αποτέλεσμα πλέον να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου Πάργας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με συνεδρίαση του στις 30 Μαΐου είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων και να τους στηρίξει σε κάθε δίκαιο αίτημά τους.

Για τον λόγο ότι οι ανάγκες του Δήμου για την κάλυψη κενών θέσεων στον τομέα των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, ενόψει μάλιστα του γεγονότος δεν έχουν έως σήμερα καλυφθεί όλες οι προκηρυχθείσες με την προκήρυξη 3Κ/2018 θέσεις για την στελέχωση των υπηρεσιών καθαριότητας.

Ο Δήμος έχει την ανάγκη των εν λόγω εργαζομένων καθώς συνεχίζουν τα έκτακτα μέτρα και επίσης το γεγονός ότι η Δήμος Πάργας δέχεται κατά το διάστημα Απριλίου Οκτωβρίου μεγάλο αριθμό επισκεπτών, κάτι που είχε τονίσει κατά την σύσκεψη με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στην Άρτα, ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς.

Έτσι με την απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών που συνεδρίασε στις 15 Ιουνίου, αποφάσισε την παραμονή τους έως την εκδίκαση εκ νέου του αιτήματος που θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2022.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι ξεναγηθήκαν στην Πολιτιστική Διαδρομή στα Πέντε Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Με δύο σκάφη συμμετείχε ο Ν.Ι.Ο Πρέβεζας στον αγώνα Ιταλία-Κέρκυρα – Σημαντικές διακρίσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...