Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025 - 20:37

«Παράθυρο» για άμεση επέκταση του προγράμματος απασχόλησης στο Δημόσιο για ανέργους πάνω από 55 ετών

«Παράθυρο» για επέκταση του προγράμματος απασχόλησης της ΔΥΠΑ για ανέργους από 55 έως και 72 ετών αφήνουν αρμόδια στελέχη, μιλώντας στο newsit.gr.

Ο λόγος για το πρόγραμμα επιδότησης απασχόλησης της στο δημόσιο για έως 24 μήνες, το οποίο αφορούσε ανέργους από 55 έως και 72 ετών και ευνοούσε όσους χρειαζόντανε λίγα χρόνια προκειμένου να θεμελιώσουν τα αναγκαία έτη ασφάλισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr μόλις έκλεισαν 26.000 θέσεις απασχόλησης και έχουν απορροφηθεί όλα τα προβλεπόμενα κονδύλια.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως εφόσον διατεθούν πόροι από το Υπουργείο Οικονομικών, θα ανοίξουν «άμεσα» και άλλες θέσεις.

Tην επέκταση του προγράμματος -με 10.000 νέες θέσεις- έχουν ζητήσει και δήμαρχοι και περιφερειάρχες της χώρας.

Προηγούμενο Άρθρο

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ του π. Δημητρίου Μπόκου

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά στην Αττική: Σε πύρινο κλοιό Νέα και Παλαιά Πεντέλη, καίγονται σπίτια στο Πάτημα Βριλησσίων, αναζωπυρώσεις σε Γραμματικό και Μαραθώνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...