Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 17:49

Παπαδάτες: Ηλικιωμένος κλείνει τα φώτα της παιδικής χαράς και διώχνει τα παιδιά (video)

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβαινε εδώ και πολύ καιρό στην παιδική χαρά της περιοχής Παπαδάτες Πρέβεζας, με το μυστηρίο να παραμένει μέχρι και σήμερα.

Η περιοχή γέμιζε στις γιορτές και το καλοκαίρι από μικρά παιδιά που πήγαιναν στο χωριό των γονιών τους, προκειμένου να πέρασουν ευχάριστα τις διακοπές τους διίπλα στους παπούδες και στους συγγενείς τους.

Ένας από τους ελάχιστους χώρους του χωριού για παιχνίδι των παιδιών η παιδική χαρά, η οποία κατά περίεργο τρόπο κάθε βράδυ δεν είχε φώτα λίγο μετά τις 8 με αποτέλεσμα τα παιδιά μη έχοντας που να παίξουν έμεναν στα σπίτια τους.

Όμως το μυστήριο λύθηκε χάρη στην τόλμη δύο παιδιών τα οποία παραφύλαξαν σε κοντινή απόσταση από την παιδική χαρά προκειμένουνα να δούνε την αιτία που τα φώτα κάθε βράδυ έκλειναν στις 8 το βράδυ.

Έτσι με το κινητό ανά χείρας είδαν έναν ηλικιωμένο άντρα να πηδάει τα κάγκελα να μπαίνει στον χώρο της παιδικής χαράς και να κλείνει τα φώτα, παρά τα παρακαλετά των παιδιών.

Τα παιδιά κατέγραψαν το περιστατικό και το ανέβασαν στα social media προκειμένου να το δούνε οι αρμόδιοι και να μην επιτρέψουν ξανά να σβήνει το φως της παιδικής χαράς και το χαμόγελο τους από το παιχνίδι.

Για το περιστατικό ήδη έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.

φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο Άρθρο

Στα 50 κορυφαία ελαιόλαδα της χώρας λάδι από την Πρέβεζα – Δείτε ποια είναι

Επόμενο Άρθρο

Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας ευχαριστεί και συνεχίζει

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...