Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 19:28

Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου: Στην Ελεγκτική Επιτροπή ο Παναγιωτίδης Κυριάκος

Εκπροσώπηση θα έχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π) ο Σύνδεσμος Προπονητών Πρέβεζας/Λευκάδας, καθώς ο πρόεδρος Παναγιωτίδης Κυριάκος εξελέγη στην  Ελεγκτική Επιτροπή της Ένωσης.

Την Δευτέρα 27/5/2024 και την Τρίτη 28/05/2024 πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η ΕκλογοΑπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, για την αποτίμηση του Διοικητικού και του Οικονομικού έργου της Ομοσπονδίας, καθώς και την εκλογή και ανάδειξη των οργάνων διοίκησης της.

Ο νεοϊδρυθείς μας Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας / Λευκάδας, ήταν παρών δια του Προέδρου του Κυριάκου Παναγιωτίδη, ο οποίος συμμετείχε σε όλες τις εργασίες της ΓΣ.

Η παρουσία του συνδέσμου μας, κρίνεται απολύτως επιτυχής, καθόσον ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Παναγιωτίδης, εκπροσωπώντας τον σύνδεσμο για πρώτη φορά, έτυχε της απολαβής εμπιστοσύνης του σώματος και εκλέχθηκε στην Ελεγκτική επιτροπή, ως μέλος. Η εκλογή αυτή φανερώνει με σαφή τρόπο, την εκτίμηση που λαμβάνει ο σύνδεσμος μας, καθόσον είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος νεοϊδρυθέντος συνδέσμου, εκλέγεται σε καίρια θέση με την πρώτη παρουσία του.

Στην θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας, παρέμεινε ο Λάμπρος Ανδριόπουλος, παίρνοντας 32 ψήφους, έναντι του άλλου διεκδικητή Σπύρου Παπακανέλου με 12, αφού η ΓΣ εκτίμησε την σοβαρότητα του έργου που παράχθηκε στην 4ετία που πέρασε, ενώ και νέα μέλη (όπως ο Πρόεδρος του ΣΠΠ Πρέβεζας / Λευκάδας), ανέλαβαν την διαχείριση της ΠΕΠΠ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του ΣΠΠ Πρέβεζας / Λευκάδας, σε δήλωση του, στο τέλος της ΓΣ προς τους συμμετέχοντες, αναφέρει τα εξής :

«Θέλω να σας ευχαριστήσω, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου. Αν και συμμετείχα για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην ΠΕΠΠ, η δική σας ψήφος με ανέδειξε μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής. Αισθάνομαι μεγάλη τιμή, αλλά κυρίως ευθύνη απέναντι στον καθένα σας. Μέσα από την Ελεγκτική Επιτροπή της ΠΕΠΠ, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή σας και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Σας ευχαριστώ»

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα του δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Επόμενο Άρθρο

Αφιέρωμα & Διαγωνισμός Σύνθεσης «Μιχάλης Αδάμης» (22-23 Μαΐου 2024) – Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ – Νέα σημαντική βράβευση για την Διαμαντίνα Βραχλιώτη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...