Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024, 17:23

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας – Το Κέντρο Υγείας Πάργας επισκέφθηκε ο Γιώργος Δημητρίου

Με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρα Υγείας, ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Δημητρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Πάργας.

Συναντήθηκε με τον με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Γεώργιο Κούσκο, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς για τα προβλήματα της δομής. Το Κέντρο Υγείας Πάργας τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργεί σε 24ωρη βάση και δεν εφημερεύει τις ζυγές μέρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εξυπηρετήσει καθημερινά τα έκτακτα περιστατικά. Αυτό σε συνδυασμό με την υποστελέχωση του δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στις παροχές υγείας για τους πολίτες του Δήμου Πάργας.

Το δικαίωμα στην Υγεία είναι ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου. Δυστυχώς όμως οι πολίτες του Νομού Πρέβεζας, αλλά και οι επισκέπτες του, δεν έχουν τις υπηρεσίες υγείας που τους αξίζουν.

Όπως ανέφερε ο Υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας Γιώργος Δημητρίου: ” Το ΠΑΣΟΚ με Υπουργό τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά, είναι το κόμμα που ίδρυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ). Με το ΠΑΣΟΚ το σύνθημα “Υγεία για όλους” έγινε πράξη. Διαχρονικά οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας απαξίωσαν το ΕΣΥ, ενώ η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε απολύτως τίποτα για να το εξυγιάνει. Πάγιο αίτημα των πολιτών του Νομού Πρέβεζας είναι, η ανέγερση νέου σύγχρονου Νοσοκομείου, αλλά και η στελέχωση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας, ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτά 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα”.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παύλος Φραγκούλης επισκέφθηκε το νοσοκομείο και δομές υγείας του νομού

Επόμενο Άρθρο

Δράσεις λέσχης μοτοσυκλετιστών Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...