Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 3:03

Πάνος Γαλάνης: O καλλιτέχνης που δίνει χρώμα και λάμψη (pics)

Για τον Πάνο Γαλάνη τον αυτοδημιούργητο καλλιτέχνη που δίνει χρώμα και λάμψη με τα πινέλα του σε κάθε τι άψυχο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές.

Έτσι και φέτος τις γιορτές ο Πάνος Γαλάνης έδωσε μέσα από την δική οπτική ματιά το νόημα των Χριστουγέννων και του εορχομού του νέου έτους, ζωγραφίζοντας δεκάδες βιτρίνες εμπορικών και όχι μόνο καταστημάτων της Πρέβεζας.

Πολλές επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν στον Πάνο Γαλάνη τις βιτρίνες των καταστημάτων τους, προκειμένου να αλλάξουν όψη και να φορέσουν τα γιορτινά τους.

Εκτός όμως από τις βιτρίνες, ο πρεβεζάνος καλλιτέχνης χάρησε 3 δικές του δημιουργίες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς του Δήμου Πρέβεζας, τρεις δημιουργίες όπου οι επισκέπτες φωτογραφίζονταν με ένα διαφορετικό ”φόντο”.

Μιλώντας στο onprevezanews.gr ο ίδιος δηλώνει:”Ευχαριστώ όλους τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες που επέλεξαν εμένα, προκειμένου να διακοσμήσουν τις βιτρίνες των επιχειρήσεών τους με δημιουργίες μου, δείχνοντας σεβασμό στους πελάτες τους και τον επαγγελματισμό στον χώρο τους”.

Ενώ ο ίδιος εύχεται για το 2023: ”Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2023!!! Αυτήν την χρονιά ας δώσουμε αξία στον εαυτό μας, να τον αγαπήσουμε περισσότερο και να χτίστουμε την ψυχική μας ανθεκτικότητα μέσω της δημιουργίας!”.

Τον Πάνο Γαλάνη μπορείτε να τον βρείτε στην σελίδα του στο Facebook και στο Instagram.

Δείτε μερικές από τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εμπορικός Σύλλογος: Ενημέρωση για τις Χειμερινές εκπτώσεις 2023

Επόμενο Άρθρο

Βόλεϊ ανδρών: Νίκη για τον Α.Ο Πρέβεζας με 3-0 στα σετ (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...