Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, 19:56

Πάνος Γαλάνης: Ο καλλιτέχνης όλων των εποχών και των χρωμάτων

Για τον Πρεβεζάνο καλλιτέχνη Πάνο Γαλάνη έχουμε αναφερθεί πολλές φορές μέσα από ρεπορτάζ και αφιερώματα που έχουμε κάνει.

Ο Πάνος Γαλάνης είναι ο καλλιτέχνης όλων των εποχών και των χρωμάτων, αυτός που ζωντανεύει τις βιτρίνες των καταστημάτων τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο Πρεβεζάνος καλλιτέχνης μίλησε στο onprevezanews.gr για ακόμη μία φορά για την πορεία του, την Πανδημία, την συνεργασία με τους επαγγελματίες, αλλά και το μέλλον του.

”Ασχολούμε 4 χρόνια με τις διακοσμήσεις Χριστουγεννιάτικων φιγούρων σε βιτρίνες καταστημάτων, ενώ μέχρι σήμερα έχω συνεργαστεί με περισσότερες από 80 επιχειρήσεις σε Πρέβεζα, Γιάννενα, Άρτα και Λευκάδα” μας είπε ο Πάνος Γαλάνης.

Ο Πάνος είναι ο καλλιτέχνης όλων των εποχών, δεν περιορίζεται μόνο σε Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, αφού διακοσμεί τις βιτρίνες καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

”Ευχαριστώ όλους τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες που επέλεξαν εμένα, προκειμένου να διακοσμήσουν τις βιτρίνες των επιχειρήσεών τους με δημιουργίες μου, δείχνοντας σεβασμό στους πελάτες τους και τον επαγγελματισμό στον χώρο τους” τονίζει ο Πάνος Γαλάνης, για να συνεχίσει: ”συγνώμη σε κάποιους που δεν πρόλαβα να τους εξυπηρετήσω”.

Ο Πάνος Γαλάνης μέσω του onprevezanews.gr παροτρύνει τους επαγγελματίες να δημιουργούν στις βιτρίνες  τους διακοσμήσεις, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο τα Χριστούγεννα.

Δημιουργίες του Πάνο Γαλάνη έχει χρησιμοποιήσει και ο Δήμος Πρέβεζας, όπου τοποθέτησε ορισμένες στην πλατεία Ανδρούτσου.

Εκτός αυτού και έπειτα από παρότρυνση της Αντιδημάρχου Πρέβεζας Αθηνάς Κωνσταντάκη, ο Πάνος Γαλάνης φιλοτέχνησε το εορταστικό σκίτσο για τους επαγγελματίες της πόλης μας, εν μέσω Πανδημίας.Ο Πάνος Γαλάνης αναλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, ζωγραφική σε παιδικά δωμάτια, τοιχογραφίες, ζωγραφιές σε ξύλο και ύφασμα.

Βρείτε τον Πάνο Γαλάνη στην σελίδα του στο Facebook (πατήστε εδώ) και κλείστε την συνεργασία σας.

Τέλος μας έδωσε και τις δικές του ευχές για το 2021: ”Εύχομαι το 2021 να είναι δημιουργικό και να κοιτάξουμε το μέλλον δίχως άλλο φόβο, αλλά με ψυχραιμία και αισιοδοξία”.

Δείτε δημιουργίες του Πάνου Γαλάνη

 

 

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 13 Ιανουαρίου

Επόμενο Άρθρο

Η πρωτοεμφανιζόμενη ποιήτρια Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου συνομιλεί με τον Μίλτο Γήτα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...