Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023, 3:38

Πάνος Γαλάνης: Ο καλλιτέχνης που πέρασε το μήνυμα του Πάσχα στις βιτρίνες των καταστημάτων

Για δεύτερη χρονιά η Ελλάδα έκανε ένα διαφορετικό ΠΑΣΧΑ, αφού η Πανδημία δεν άφησε πολλά περιθώρια, για μείωση των περιοριστικών μέτρων.

Ωστόσο οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας για ακόμη μια φορά φόρεσαν τα γιορτινά τους και υποδέχθηκαν τους πελάτες τους με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Σημαντική συμβολή σε όλο αυτό έπαιξε και η διάθεση και για αυτό πολλές επιχειρήσεις της πόλης μας βρήκαν το μυστικό για ακόμη μία χρονιά.

Ο Πρεβεζάνος καλλιτέχνης Πάνο Γαλάνη για τον οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές μέσα από ρεπορτάζ και αφιερώματα που έχουμε κάνει, με τα πινέλα του, τα χρώματα και την φαντασία του έδωσε ζωντάνια σε βιτρίνες καταστημάτων.

Ο Πάνος Γαλάνης είναι ο καλλιτέχνης όλων των εποχών και των χρωμάτων, αυτός που ζωντανεύει τις βιτρίνες των καταστημάτων τα τελευταία 4 χρόνια.

Ο Πρεβεζάνος καλλιτέχνης μίλησε στο onprevezanews.gr για ακόμη μία φορά για την πορεία του, την Πανδημία, την συνεργασία με τους επαγγελματίες, αλλά και το μέλλον του.

”Ασχολούμε 4 χρόνια με τις διακοσμήσεις σε βιτρίνες καταστημάτων, ενώ μέχρι σήμερα έχω συνεργαστεί με περισσότερες από 80 επιχειρήσεις σε Πρέβεζα, Γιάννενα, Άρτα και Λευκάδα” μας είπε ο Πάνος Γαλάνης.

Ο Πάνος είναι ο καλλιτέχνης όλων των εποχών, ενώ για τις φετινές Άγιες Ημέρες του Πάσχα παρουσίασε εξαιρετικές δημιουργίες στις βιτρίνες καταστημάτων της Πρέβεζας.

”Ευχαριστώ όλους τους καταστηματάρχες και επαγγελματίες που επέλεξαν εμένα, προκειμένου να διακοσμήσουν τις βιτρίνες των επιχειρήσεών τους με δημιουργίες μου, δείχνοντας σεβασμό στους πελάτες τους και τον επαγγελματισμό στον χώρο τους” τονίζει ο Πάνος Γαλάνης.

Ο Πάνος Γαλάνης μέσω του onprevezanews.gr παροτρύνει τους επαγγελματίες να δημιουργούν στις βιτρίνες τους διακοσμήσεις, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ο Πάνος Γαλάνης αναλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, ζωγραφική σε παιδικά δωμάτια, τοιχογραφίες, ζωγραφιές σε ξύλο και ύφασμα.

”Φέτος το Πάσχα δημιούργησα Πασχαλινές βιτρίνες, διακοσμητικά ζωγραφιστά αυγά και ζωγραφιστά μπότια” κατέληξε μιλώντας στο onprevezanews.gr

Βρείτε τον Πάνο Γαλάνη στην σελίδα του στο Facebook (πατήστε εδώ) και κλείστε την συνεργασία σας.

Eικαστική απεικόνιση της Αναστάσεως

Τέλος μας έδωσε και τις δικές του ευχές για το 2021: ”Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φώς της Ανάστασης να χαρίσει σε σας και τις οικογένειες σας γαλήνη,αγάπη και ευτυχία. Καλό Πάσχα με υγεία !!!”.

Δείτε δημιουργίες του Πάνου Γαλάνη

Προηγούμενο Άρθρο

Κοινωνικός Τουρισμός: Φθηνές διακοπές με voucher για 300.000-Ενισχυμένο πρόγραμμα και φέτος

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθη φυγόποινος στο Καναλάκι για υπόθεση ναρκωτικών

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...