Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023, 4:13

Ο Σύλλογος «Περί Βιβλίου» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, ο σύλλογος «Περί Βιβλίου» Πρέβεζας διοργανώνει εκδήλωση για μικρούς βιβλιόφιλους, την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Απριλίου και ώρα 11:30 π.μ. στον 1ο όροφο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γιάννης Μόραλης».

Στην εκδήλωση θα γίνουν αναγνώσεις αποσπασμάτων δύο αγαπημένων παιδικών βιβλίων, τα οποία είναι τα «Παραμύθια για να σπάτε κέφι», Τζόνι Ροντάρι και «Ο μεγάλος περίπατος» της Άλκη Ζέη. Θα γνωρίσουμε καλύτερα τους συγγραφείς με βιντεοπροβολές συνεντεύξεών τους και θα διασκεδάσουμε με διαδραστικά παιχνίδια, όπως ζωγραφική και θεατρικά παιχνίδια, αφορμόμενα από τα βιβλία.

”Αν θέλετε το παιδί σας να γίνει έξυπνο, διαβάστε του παραμύθια. Αν θέλετε να γίνει πιο έξυπνο, διαβάστε του περισσότερα παραμύθια”, έλεγε ο Albert Einstein. Κάθε βιβλίο έχει την δύναμη να μας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια και σε νέες προκλήσεις ενώ ανοίγει τις πόρτες στον κόσμο των συναισθημάτων.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εκδήλωση της “Δημοκρατικής Φωνής” στην Πρέβεζα για τον έναν χρόνο από την κυκλοφορία της

Επόμενο Άρθρο

Μαθήματα πρώτων βοηθειών στο Athlopolis Soccer School σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

«Περιοδεύων Ισπανόφωνος Κινηματογράφος» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας με την ταινία “Η σκοτεινή πλευρά της καρδιάς/ Εlladooscurodelcorazon”

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας πιστή στην προβολή ταινιών με κινηματογραφικό […]