Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, 15:49

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ευχαριστεί τους χορηγούς του για την βοήθεια

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα ευχαριστεί θερμά όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που εντάχθηκαν στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας από τη στιγμή που έγινε η επανέναρξη του πρωταθλήματος και στήριξαν την φετινή δύσκολη προσπάθειά της στη Γ’ Εθνική.

Ειδικά τη φετινή σεζόν, όπου το πρωτάθλημα έλαβε τη μορφή τουρνουά του ενός γύρου, η στήριξη των χορηγών του ΠΑΣ Πρέβεζα υπήρξε πολύτιμη, φανερώνοντας τη διάθεση των επιχειρήσεων -επαγγελματιών να συνεισφέρουν στο χώρο του ποδοσφαίρου, τιμώντας τον ιστορικό σύλλογο της πόλης.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές θα διατηρηθεί εκ νέου και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η “ποδοσφαιρική οικογένεια” του ΠΑΣ Πρέβεζα ευχαριστεί το παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο “Απέριττον” (Ελ Βενιζέλου – παραλία Πρέβεζας) για την παράθεση γεύματος στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου, με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο “Απέριττον” μπορεί κάποιος να βρει πρωτότυπα πιάτα και φρέσκους μεζέδες, συνοδευόμενα από μεγάλη ποικιλία κρασιών και μπροστά σε μία μαγευτική θέα, όπως είναι ο Αμβρακικός Κόλπος.

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο Άρθρο

Καλαντζής: “Με σταθερά βήματα και στρατηγικό σχεδιασμό βαδίζουμε στη νέα εποχή”

Επόμενο Άρθρο

Self test: Μεγάλες αλλαγές από τον Ιούλιο – Ποιοι εργαζόμενοι δεν θα δικαιούνται δωρεάν

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...