Ο Παργινός Γιάννης Μπάμπος υπερασπίζεται την γαρίδα Αμβρακικού στην Θεσσαλονίκη (video)

Ημερομηνία:

Στο γνωστό εστιατόριο ”Μαύρη Θάλασσα” στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός Παργινός επιχειρηματίας Γιάννης Μπάμπος, ο οποίος έδωσε στον ιδιοκτήτη και head chef Αλέξανδρο Τοκίδη, ένα θαλασσινό δώρο που δεν ήταν άλλο από τις γαρίδες Αμβρακικού.

Το εστιατόριο ”Μαύρη Θάλασσα” είναι γνωστό για την θαλασσινή του γαστρονομία, ενώ με μία ιστορία σχεδόν 100 ετών είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία στο είδος του.

Ο Γιάννης Μπάμπος λοιπόν προσέφερε ένα κουτί με γαρίδες Αμβρακικού ζητώντας από τον Head Chef να κάνει σύγκριση με τις γαρίδες του Θερμαϊκού.

”Η γαρίδα Αμβρακικού είναι πιο νόστιμη από την γαρίδα Θερμαϊκού” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννης Μπάμπου απέναντι στον Αλέξανδρο Τοκίδη, ο οποίος όπως είπε επειδή η κάθε περιοχή έχει την δικιά της εποχή για γαρίδες, ενώ όσον αφορά την γαρίδα του Αμβρακικού, η ”Μαύρη Θάλασσα” την μαγειρεύει το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Μπάμπος μάλιστα είπε προς το Head Chef ότι ο ίδιος ο Ωνάσης πήγε την γαρίδα του Αμβρακικού στην Αμερική και ξετρελάθηκαν όλοι οι Αμερικανοί.

Τα δώρα όμως δεν ήταν μόνο οι γαρίδες, καθώς ο Γιάννης Μπάμπος προσέφερε ένα αυγοτάραχο και μία κωλοχτύπα.

Τέλος ο Γιάννης Μπάμπος ζήτησε από όσους βλέπουν το βίντεο να δηλώσουν ποια γαρίδα τους αρέσει περισσότερο, με την γαρίδα του Αμβρακικού να εισπράττει την πλειοψηφία των θετικών σχολίων.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο:

 

 

 

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπύρος Κυριάκης: 780.000€ για το Μουσικό Σχολείο στην Πρέβεζα

Εγκρίθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο,  χρηματοδότηση...

Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΗ: Για τον εκλιπόντα συνάδελφο Γεώργιο Κωνσταντόπουλο

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμήματος...

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΡΕΒΕΖΑΣ – Λαογραφικό Μουσείο Μπαμπίνης – Κιβωτός Μνήμης και Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Ο Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας αναγνωρίζει, τιμά και...