Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 2:41

Ο Παναγιώτης Ρεμπής υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ;

Μπορεί να μην έχει ακόμη οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών, ωστόσο οι κομματικοί μηχανισμοί έχουν ήδη ανοίξει τις συζητήσεις για τα ονόματα των υποψηφίων Βουλευτών που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του 2023.

Όλα τα κόμματα θέλουν μια βαθειά ανανέωση στα ψηφοδέλτια, για αυτό τον λόγο ψάχνουν, ερευνούν να τοποθετήσουν στελέχη τα οποία θα μπορέσουν να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτιά τους, προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και αναδημοσίευση στα parapolitika.gr, στο νομό Πρέβεζας, οι «γαλάζιοι» επιτελείς έχουν ξεχωρίσει τον πολιτικό μηχανικό Παναγιώτη Ρεμπή.

Ο Παναγιώτης Ρεμπής δεν είναι πρώτη φορά που εμπλέκεται στον πολιτικό στίβο, αφού υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με το Ποτάμι.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, πάντα σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αλλαγές, στα όσα γνωρίζαμε έως σήμερα.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: ΄΄Να διαμορφώσουμε ένα αποτελεσματικό σύστημα για την προστασία των παιδιών’’

Επόμενο Άρθρο

Αποστολή στα Γιάννενα για τον Φιλαθλητικό το Σάββατο – Αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Διέξοδος είναι η αλληλεγγύη, η κοινή δράση, η συμμαχία και η ενότητα όλων όσοι υποφέρουν από την αντιλαϊκή πολιτική

Την ασφυκτική πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν έμποροι, αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες της Πρέβεζας μετέφεραν στον […]