Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 20:13

Ο Νίκος Γεωργάκος ζήτησε την παραίτηση Φώτη Ζέρβα για δημοσίευμα στα social

Την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτη Ζέρβα, ζήτησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, μετά τις έντονες αντιδράσεις πολιτών για προσωπική ανάρτηση του Φώτη Ζέρβα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο λόγος που ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας προχώρησε στην παρακάτω δημοσίευση είναι οι αυξημένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ σε επαγγελματίες και πολίτες, που φυσικά δεν μπορούν να πληρώσουν που παραφουσκωμένους λογαριασμούς.

Μάλιστα στην δημοσίευσή του ο Φώτης Ζέρβας φέρεται να παρακινεί του πολίτες να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, δημιουργώντας έναν παρεξηγήσιμο πανικό.

Κάποιοι μάλιστα κατάλαβαν ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας δημιουργεί ΚΙΝΗΜΑ, όπως αυτό που είχε δημιουργηθεί ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και για αυτό υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.

Ο δήμαρχος Πρέβεζας χθες (ημέρα δημοσίευσης) ήταν εκτός Πρέβεζας, ενώ σήμερα που γύρισε ζήτησε να βρεθεί με τον Φώτη Ζέρβα προκειμένου να του δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις, δηλαδή ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης να προβεί σε αυτή την δημοσίευση.

Κατά την διάρκεια αναζήτησης του Φώτη Ζέρβα από τον Δήμαρχο, ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να μην σήκωνε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να κάνει έξαλλο τον Νίκο Γεωργάκο.

Ο Νίκος Γεωργάκος έδωσε εντολή στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γρηγόρη Κουμπή να επικοινωνήσει με τον Φώτη Ζέρβα και να ζητήσει την παραίτησή το πρωΐ της Παρασκευής.

Συμφωνά με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Κουμπής φαίνεται να βρήκε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας αργά το βράδυ της Πέμπτης και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί.

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε με τον Φώτη Ζέρβα προκειμένου να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, με τον΄ίδιο να μας δηλώνει: ” ότι είναι να πούμε θα τα πούμε άλλη στιγμή”.

Τον Νίκο Γεωργάκο φαίνεται να ενόχλησαν εκτός των μηνυμάτων που δέχθηκε από πολίτες, δημοτικούς συμβούλους,  και η αναπαραγωγή της δημοσίευσης από τοπικά Μ.Μ.Ε.

Δείτε το επίμαχο κείμενο του Φώτη Ζέρβα:

 


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Καλό μήνα με υγεία… το παραπάνω κείμενο αποτελεί το Πρωταπριλιάτικο ψέμα μας…

Προηγούμενο Άρθρο

Ε.Κ. Πρέβεζας: Όχι στον πόλεμο! Ναι στην Ειρήνη!

Επόμενο Άρθρο

Εικόνες θλίψης και αγανάκτησης στο Κοιμητήριο Νικόπολης – Δέντρα έπεσαν και διέλυσαν μνήματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...