Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 17:47

Ο Δημήτρης Καραμανίδης προσέφυγε στην δικαιοσύνη εναντίον του Γιώργου Νίτσα (βίντεο)

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δημήτρης Καραμανίδης θα προσέφευγε στην δικαιοσύνη μετά τις ”εκφράσεις” ΄προς το πρόσωπό του από τον επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ”Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσα.

Ο ίδιος μάλιστα όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αυτό, αφού ο κ. Νίτσας δε του άφησε κανένα περιθώριο, έπειτα από την χυδαία, εξυβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του.

Ανακοίνωση Δημήτρη Καραμανίδη

Αγαπητοί Δημότες,

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, πρωταρχικό μου μέλημα ήταν η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του, η τήρηση του κανονισμού και η συνεργασία με όλες τις παρατάξεις και τα μέλη του, προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Οι δημότες μας επέλεξαν να τους υπηρετήσουμε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι για να αντιδικούμε στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς όμως η χυδαία, εξυβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του κ. Νίτσα προς το πρόσωπό μου, η οποία συνεχώς κλιμακώνεται, δεν μου αφήνει άλλα περιθώρια από την προσφυγή στη δικαιοσύνη. Ήδη έχω δώσει εντολή στον Δικηγόρο μου κ. Βασίλειο Γιάπρο να ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα που ο νόμος προβλέπει.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου όπως έχω πράξει μέχρι σήμερα με την ίδια αγάπη, τον ίδιο ζήλο και το ίδιο ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση, 

Καραμανίδης Δημήτριος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

Δείτε το επίμαχο βίντεο από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχονται τα εμβόλια της Johnson and Johnson στην Πρέβεζα – Ανοίγει και 4η εμβολιαστική γραμμή

Επόμενο Άρθρο

Ένα θετικό κρούσμα από τα rapid test του Νοσοκομείου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...