Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 0:45

Ο Δήμος Πρέβεζας παραχωρεί δημοτικά ακίνητα με 50 ευρώ για να κάνετε το τραπέζι του γάμου σας

Ο κορονοϊός ως γνωστό δημιούργησε πολλά προβλήματα Παγκόσμια, με το θέμα τον ακυρώσεων των γάμων να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.

Χιλιάδες γάμοι από πέρυσι μέχρι και σήμερα ακυρώθηκαν στη χώρα μας λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων με τους επαγγελματίες του είδους να έχουν πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Βέβαια σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κατά κάποιο τρόπο κανονικότητα με τα νέα ζευγάρια που θέλουν να ανέβουν είτε τα σκαλιά της εκκλησίας είτε του δημαρχείου να αναζητούν χώρους που να πληρούν τις προϋποθέσεις προκειμένου να κάνουν το γαμήλιο τραπέζι.

Μην αγχώνετε καθόλου ο Δήμος Πρέβεζας έχει λύση και για αυτό.

Παραχωρεί δημοτικά ακίνητα και μάλιστα μόνο με 50 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε μόνο με 50 ευρώ, αρκεί στο τέλος να μαζέψετε τα σκουπίδια και να παραδώσετε τον χώρο καθαρό και χωρίς ζημιές.

Ένα τέτοιο αίτημα έγινε από συμπολίτισσά μας προς τον δήμο Πρέβεζας με το θέμα να συζητείται κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στις 31 Μαΐου 2021.

Το συγκεκριμένο αίτημα είχε συζητηθεί και στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η οποία αποφάσισε ότι τέτοια απόφαση δεν αποτελεί δική της αρμοδιότητα πετώντας το ”μπαλάκι” στο δημοτικό συμβούλιο.

Έτσι το θέμα πέρασε με συνοπτικές διαδικασίες από το δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα ΟΜΟΦΩΝΑ.

Δείτε την απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Προσοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όλα τα ζευγάρια…

Ο Δήμος βάζει τον χώρο και εσείς το catering και τα υπόλοιπα… Καλά στέφανα…

Προηγούμενο Άρθρο

Chubbies: Η νέα πρόταση για γαστρονομικές απολαύσεις στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Δήμος Πρέβεζας: 20 ημέρες ακόμη χωρίς φανάρια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...