Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024, 2:49

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας απέδωσε στο πρόσωπο του Διευθυντού της ΕΛ.ΑΣ στην Πρέβεζα τα εύσημα στο Σώμα και στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στο Δήμο

Σε μία άκρως συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νικόλαου Γεωργάκου ο οποίος και επέλεξε να μεταβεί ο ίδιος προσωπικά στο γραφείο του Διευθυντή της ΕΛ.ΑΣ κ. Κων/νο Σιώρο, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κο Δαρδαμάνη Ιωάννη,  για να του αποδώσει τα εύσημα ως προς την ουσιαστική και αποτελεσματική δράση στο τελευταίο διάστημα είτε στο πεδίο της αντιμετώπισης της πανδημίας, είτε στο πεδίο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας εξέφρασε στο πρόσωπο του Διευθυντή τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών όπου ο ίδιος και τα στελέχη του αδιάκοπα και νυχθημερόν αποτελούν τους αγγέλους προστασίας καθώς και την εγγύηση της τάξης στο Δήμο Πρέβεζας και ότι είναι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον αυτή η επιτυχής συνεργασία.

Από πλευράς του ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας ευχαρίστησε θερμά για την αναγνώριση του έργου της ΕΛ.ΑΣ από τους δημότες η οποία και εκφράστηκε στο πρόσωπο του Δημάρχου και τον διαβεβαίωσε ότι η Υπηρεσία θα εκπληρώνει στο ακέραιο και με αίσθηση υψηλού καθήκοντος την αποστολή της.

Προηγούμενο Άρθρο

Ε.Κ. Πρέβεζας: Διευκρινίσεις επί της ΚΥΑ για τους εποχικά εργαζόμενους

Επόμενο Άρθρο

Πήραν θέσεις αναπήρων για να παρκάρουν κρατικά οχήματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...