Ο Γιώργος Νίτσας στο Ράδιο Πρέβεζα 93: «Η Πρέβεζα χρειάζεται σχέδιο, παρεμβάσεις και ουσιαστική ανάπτυξη» (video)

Ημερομηνία:

spot_img

Στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Πρέβεζα 93, «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τον Γιάννη Βασιλειάδη, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανάπτυξη Τώρα», Γιώργος Νίτσας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Νίτσας αναφέρθηκε σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Πρέβεζας και την τοπική κοινωνία, καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις του για την επόμενη ημέρα της περιοχής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα ιαματικά λουτρά και στις δυνατότητες αξιοποίησής τους, στις αθλητικές υποδομές και στην ανάγκη αναβάθμισής τους, αλλά και στα προβλήματα που καταγράφονται κατά καιρούς στο λιμανάκι του Παντοκράτορα και του Μύτικα, με φθορές και καταστροφές που απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις.

Ο επικεφαλής της «Ανάπτυξης Τώρα» στάθηκε επίσης σε ζητήματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα, ο δημοτικός φωτισμός, η λειτουργία της Μαρίνας, καθώς και η τουριστική ανάπτυξη της Πρέβεζας, τονίζοντας πως απαιτείται καλύτερος σχεδιασμός και πιο στοχευμένες δράσεις για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ακόμη το ιστορικό κέντρο της πόλης, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στον Δήμο, αλλά και το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με την ανταλλαγή οικοπέδου στην περιοχή του Μύτικα, θέμα που –όπως σημείωσε– προκαλεί έντονο προβληματισμό και αντιδράσεις.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στην κεντρική πολιτική σκηνή, με τον κ. Νίτσα να σχολιάζει τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε και στο προσωπικό του πολιτικό μέλλον, ξεκαθαρίζοντας για ακόμη μία φορά πως παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην αυτοδιοίκηση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι και θα παραμείνει «αυτοδιοικητικός».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα ανέφερε ο Γιώργος Νίτσας:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Νίκος Σολδάτος έκανε πράξη το αίτημα του ΕΚΑΒ Πρέβεζας – Προσέφερε laptop για το εκπαιδευτικό έργο

Μια πρωτοβουλία που ενισχύει έμπρακτα την εκπαιδευτική ομάδα του...

Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ: Ενημερωτική δράση στο ΚΗΦΗ Πρέβεζας από την 1η ΤΟΜΥ

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21...

Ηγουμενίτσα: Το «σενάριο» των τεσσάρων κουκουλοφόρων κατέρρευσε – Ο 27χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της 25χρονης

Από την καταγγελία για ληστεία στην ομολογία του εγκλήματος...