Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 10:01

Ο Γιάννης Μπούρης στο Ράδιο Πρέβεζα: ” Πρέπει να ανοίξει το λιανεμπόριο…δεν αντέχουμε άλλο”

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης μίλησε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και τον Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο Γιάννης Μπούρης μίλησε για το Lockdown και τις δύσκολες στιγμές που ζούνε οι επαγγελματίες, τονίζοντας ότι πρέπει να ανοίξουν οι επιχειρήσεις σύντομα.

”Έχω πει και το ξαναλέω πολύ επαγγελματίες δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν τα καταστήματά τους” τόνισε ο Γιάννης Μπούρης.

Προέτρεψε τις επιχειρήσεις να ανοίξουν ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), κάνοντας όπως είπε ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Μπούρης το Επιμελητήριο συνεχίζει καθημερινά να ενημερώνει όλα τα μέλη του για τα προγράμματα που τρέχουν και είναι προς ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου προχώρησε στην πρόβλεψη ότι η αγορά θα ανοίξει τον Μάϊο, προετοιμάζοντας την τουριστική περίοδο.

Ο Γιάννης Μπούρης μίλησε για το Open Mall και τις ευκαιρίες ανάπτυξης που θα δώσει στην τοπική αγορά, δημιουργώντας και νέες θέσεις εργασίας, αλλά και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Μπούρη

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Ζηρού: Ανακοίνωση για συρροή κρουσμάτων στη δομή φιλοξενίας προσφύγων

Επόμενο Άρθρο

ο Σπύρος Καράλης στο Ράδιο Πρέβεζα: ” Είμαστε χαρούμενοι που τα προϊόντα μας λαμβάνουν διεθνής διακρίσεις

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη για το κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Θεσπρωτικό

Με έντονη δυσαρέσκεια πληροφορηθήκαμε ως Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας  που εκπροσωπεί […]