Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 14:51

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την αντικατάσταση του παλαιού αγωγού της ΔΕΥΑΠ στις Ναυτικές Σχολές

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αντικατάσταση υφιστάμενων παλαιών υποδομών ύδρευσης της ΔΕΥΑ Πρέβεζας στο τμήμα του παραλιακού δρόμου από το Νοσοκομείο μέχρι το Βαθύ.
Είναι το προτελευταίο κομμάτι του σημαντικού αυτού έργου στο οποίο μάλιστα συχνά συνέβαιναν βλάβες με συνέπεια την διακοπή αλλά και την απώλεια μεγάλων ποσοτήτων νερού. Απομένει ένα επίσης προβληματικό κομμάτι του δικτύου ύδρευσης από τη διασταύρωση της αστυνομίας μέχρι το Βαθύ και το έργο συνολικού προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ θα έχει κατασκευαστικά ολοκληρωθεί.
Όπως αναφέρει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π Φώτης Ζέρβας το δίκτυο ύδρευσης θα είναι πλέον θωρακισμένο από συχνές βλάβες και απώλειες νερού που συχνά δημιουργούσαν ταλαιπωρία στους καταναλωτές αλλά και την επιχείρηση.
Εν τω μεταξύ ο κ. Ζέρβας έκανε γνωστή και μια ακόμη πρωτοβουλία που ανέλαβε η ΔΕΥΑΠ προκειμένου να συμβάλει στην θωράκιση του πληθυσμού από τη διασπορά του κορονοϊού. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ελήφθησαν δείγματα λυμάτων από τον βιολογικό καθαρισμό έτσι ώστε να αποτυπωθεί μια εικόνα για το ιϊκό φορτίο που υπάρχει στην πόλη.
Οι απαντήσεις δε , αναμένεται να έχουν δοθεί έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Συλλυπητήρια επιστολή του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας για το χαμό του Αθ. Μπάρκα

Επόμενο Άρθρο

Διαγωνισμός για την πρόσληψη προσωπικού στις δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...