Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 14:50

Ολοκληρώνεται το έργο αντικατάστασης του υφιστάμενου αγωγού της ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο τελευταίο τμήμα του έργου αντικατάστασης του υφιστάμενου αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑ Πρέβεζας (το οποίο περιλαμβάνει την Επαρχιακή οδός Νεκροταφείο – Καύσιμα – Ναυτικές Σχολές – Νοσοκομείο).
Όπως εξηγεί στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π Φώτης Ζέρβας το κομμάτι αυτό που αντιμετωπίζει με συχνές καθιζήσεις και τα περισσότερα προβλήματα αφέθηκε τελευταίο προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στη μέση της τουριστικής σεζόν.
Μετά την ολοκλήρωση τοποθέτησης του νέου αγωγού θα ακολουθήσουν οι αποκαταστάσεις στα σημεία όπου εκτελέστηκαν οι εργασίες. Να θυμίσουμε ότι αυτές οι οδοί (εκτός από τον δρόμο των Καυσίμων) η οδός Παργινόσκαλας, η Ελ. Βενιζέλου (από διασταύρωση με Μουστάκη έως Κηποθέατρο) και η οδός Αγ. Γεωργίου (Κυανή Ακτή από Κηποθέατρο έως Κάστρο Παντοκράτορα).
Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε στις 950 .000 ευρώ, ενώ στόχος του είναι η θωράκιση του δικτύου ύδρευσης από απώλειες νερού και συχνές βλάβες.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Προηγούμενο Άρθρο

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πρέβεζας δίνει και φέτος τη δυνατότητα απόκτησης απολυτηρίου Γυμνασίου στους αποφοίτους του

Επόμενο Άρθρο

Δυο συνεδριάσεις τη Δευτέρα για το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...