Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:13

Ολοκληρώθηκε το έργο επίστρωση στον προαύλιο χώρο του Ειδικού Σχολείου;

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια, ο Δήμος Πρέβεζας έδειξε την ευαισθησία στον προς τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και προχώρησε στην επίστρωση ειδικού τάπητα στο προαύλιο χώρο του σχολείου.

Μάλιστα το θέμα το είδε αναδείξει και η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πρέβεζας, η οποία με σημερινή της ανακοίνωση ευχαριστεί τον Δήμο Πρέβεζας.

Ωστόσο όπως βλέπεται και από τις φωτογραφίας που εξασφάλισε το onprevezanews.gr από το έργο στο προαύλιο χώρο του Ειδικού Σχολείου, ανάμεσα από τα ειδικά πλακίδια υπάρχει κενό, κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει την πρόσβαση τον μαθητών με τα ειδικά αμαξίδια.Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ένα. Έχει ολοκληρωθεί το έργο από τον εργολάβο που το ανέλαβε και αν και πως διασφαλίζεται η ομαλή πρόσβαση των μαθητών με αμαξίδια στο σχολείο, χωρίς να κινδυνεύουν οι ρόδες να μπουν ανάμεσα από το κενό στα πλακίδια;

Δείτε το ευχαριστήριο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πρέβεζας

Ευχαριστήριο

Τα τελευταία δύο χρόνια τόσο η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πρέβεζας, όσο κι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ,είχαν αναδείξει με έγγραφα, αλλά και παραστάσεις προς τη Δημοτική Αρχή, την αναγκαιότητα επίστρωσης του προαυλίου χώρου με ειδικό τάπητα.

Οι αρμόδιες αρχές του Δήμου ευαισθητοποιήθηκαν και κατανόησαν ότι το χαλίκι με το οποίο ήταν στρωμένο το προαύλιο, αφενώς δυσχέραινε την κίνηση των αμαξιδίων κι αφετέρου υπήρξε πηγή κινδύνων για πτώσεις ή κατάποση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πρέβεζας που εισάκουσε το λογικό αίτημα μας κι αναμόρφωσε τον προαύλιο χώρο του Ειδικού δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη από την Ο.Π.Κ.Ε. Πρέβεζας στην Θεσπρωτία για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων

Επόμενο Άρθρο

Κοσμάς Κοψάρης, Λουίς Μπουνιουέλ, «Η ωραία της ημέρας», Εκδοχές ερμηνευτικής προσέγγισης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...