Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024, 18:49

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 3ο διεθνές τουρνουά πετάνκ στην Πρέβεζα (video)

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία το 3ο Διεθνές Τουρνουά Εδαφοσφαίρισης (Petanque) το οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας “Petanque Club Preveza 2021” υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.ΕΔ.) και διεξήχθη στην Πρέβεζα το τετραήμερο 5 έως 9 Ιουνίου 2024.

Στο σύνολο του Τουρνουά, τετ α τετ, ντουμπλέτες και τριπλέτες, υπήρξαν πάνω από διακόσιες εβδομήντα (270) συμμετοχές, από Γαλλία, Αγγλία, Τουρκία, Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία, Τυνησία, Αφγανιστάν, Βέλγιο, Τσεχία ,Ρουμανία, Βουλγαρία , Ουγγαρία, Σερβία, Αλγερία και από πολλές πόλεις της Ελλάδας που μαζί με τους συνοδούς τους έφτασαν πάνω από 400 άτομα με διαμονή από 6-10 ημέρες στην πόλη, δίνοντας ένα δυναμικό ξεκίνημα στην τουριστική σεζόν!!

Η μεγάλη προσέλευση των αθλητών, το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και η άψογη διοργάνωση αποτέλεσαν τα εχέγγυα της επιτυχίας αλλά και της καθιέρωσης του τουρνουά στο διεθνές αθλητικό στερέωμα καθιστώντας το θεσμό για την πόλη μας την Πρέβεζα αλλά και για όλο τον κόσμο του Petanque.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της διοργάνωσης και δη στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Α.Γ.Σ.Π. “Petanque Club Preveza 2021”, στους φορείς και συνδιοργανωτές, στις τοπικές επιχειρήσεις – χορηγούς, στους ανθρώπους του Δήμου Πρέβεζας, στους άοκνους εθελοντές , στα τοπικά ΜΜΕ και βεβαίως σε όλους όσους αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και ήρθαν να μας παρακολουθήσουν να αγωνιζόμαστε.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ μας κ. Γιάννη Τσότα και τις εταιρίες του ”ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΔΙ & ΜΠΕΣ-ΔΕΣ café bar”, που βοήθησε στα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτού του πελώριου εγχειρήματος . Είναι δίπλα μας και μας το αποδεικνύει όλη αυτή την χρονιά.

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!

Εδώ οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας και κυρίως οι τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες, ότι από την διοργάνωση στην περιοχή μας τέτοιας κλίμακας αθλητικών γεγονότων μόνο όφελος προκύπτει, τόσο σε γενικό όσο και σε ατομικό επίπεδο και γι αυτό ακόμη και αυτοί που αρχικά είχαν εμφανιστεί διστακτικοί και δύσπιστοι απέναντι σε αυτή την πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή προσπάθεια, ας αντιληφθούν ότι με την βοήθεια όλων το τουρνουά χρόνο με τον χρόνο θα βελτιώνεται και θα μεγαλώνει, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της οικονομίας του τόπου μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο 3ο Όπεν Τουρνουά Petanque Πρέβεζας τόσο για την συμμετοχή και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο όσο και για το εξαιρετικό αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι. Συγχαρητήρια στους αθλητές των συλλόγων της Πρέβεζας για τις διακρίσεις τους , αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υψηλή τεχνική μας κατάρτιση . Όσον αφορά τους VIP αθλητές πιστεύουμε ότι θα τους φιλοξενήσουμε και πάλι στο Τουρνουά του 2025 πλαισιομένους από ακόμη περισσότερους αθλητές του αγαπημένου μας αθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των νικητών του τουρνουά σε DUBLETES, TRIPLETES & TET A TET είναι τα εξής:

DUBLETES

1η θέση: ΝΙΚΟΛΟΣ – LEOGIN

2η θέση: TANGY PENIN- ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ

3η θέση: HOUSIEN- BORA

TRIPLETES

1η θέση: AYAD MALIK- LEGION- TANGY PENIN

2η θέση: PASCAL LUCAS- MIKE- ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3η θέση: ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ –ΧΡΗΣΤΟΥ- ΝΤΟΝΤΟΡΟΣ

TET A TET

1η θέση: AYAD MALIK

2η θέση: YAKUD ELLIE

3η θέση: ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

LADIES DUBLETES

WHITE CLAIRE- SCOTT NIKI

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους : αθλητές & μέλη του ΑΓΣΠ, χορηγούς της περιοχής μας, αθλητές όλων των κρατών και τις επίσημες αρχές καθώς και την ΕΟΕΔ για όλη την στήριξη και όλη την διάρκεια του τουρνουά!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα !!!

Προηγούμενο Άρθρο

Παρουσία πλήθος πιστών ο εορτασμός του Αγ. Βαρνάβα Λούρου

Επόμενο Άρθρο

Η Περιφέρεια Ηπείρου μαζί με τον σύλλογο εργαζομένων και την Ε.Ο.Κ πραγματοποιούν εθελοντική αιμοδοσία

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...