Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 0:15

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το συνέδριο για το έργο interreg Authentic Olive Net που έγινε στην Πάτρα (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το συνέδριο για το έργο interreg Authentic Olive Net που έγινε στην Πάτρα στις 18 και 19 Μαρτίου.

Στην Πάτρα πραγματοποιήθηκε το τελικό συνέδριο, με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου, με την παρουσία φορέων που συμμετέχουν στο έργο, ανάμεσα στους οποίου και το Επιμελητήριο Πρέβεζας ως Επικεφαλής Εταίρος.

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου στην εκδήλωσε παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Μπούρης και η Αγγελική Κωνσταντινίδη υπεύθυνη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Πρέβεζα.

Τα επιστημονικά συμπεράσματά του θα αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο και χρήσιμο εφόδιο, για όσους συνδέονται με την καλλιέργεια, την παραγωγή, την τυποποίηση και τη διάθεση του ελαιόλαδου.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, μιλώντας για το έργο τόνισε ότι ”Πρόθεση μας είναι η προώθηση και ενδυνάμωση της συνεργασίας με την απαραίτητη δικτύωση των επιχειρήσεων του ελαιοκομικού κλάδου, συμβάλλοντας έτσι στη συνολική ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας”, ενώ αναφέρθηκε με πολλά παραδείγματα για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο από την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

Η Αγγελική Κωνσταντινίδη,  μιλώντας είπε:” βρισκόμαστε στο τελικό συνέδριο παρουσίασης αποτελεσμάτων του έργου. Είναι το πρώτο έργο interreg που διαχειρίζεται ο φορέας, που υλοποιήθηκε επιτυχώς, και πραγματικά είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται προκειμένου οι επαγγελματίες του χώρου να βρουν ένα σύμμαχο στο πλευρό τους΄΄.

Δείτε τις τοποθετήσεις του Γιάννη Μπούρη και της Αγγελικής Κωνσταντινίδη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΕΦΚΑ: Καμπανάκι σε 767.645 επαγγελματίες για ρύθμιση οφειλών – Τι αλλάζει από 1η Ιουνίου

Επόμενο Άρθρο

Άρθρο του Μιχάλη Κατρίνη: ”Πως η κυβέρνηση αφήνει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...