Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 5:42

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα «Παργινά 2023» (video-pics)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις «Παργινά 2023» που πραγματοποιούνται εδώ και χρόνια στις 15 Αυγούστου, ημέρα που εορτάζει όλη η Ορθοδοξία την Κοίμηση της Θεοτόκου. Με μουσική, μια αναλυτική ιστορική αναδρομή,  την παραδοσιακή βαρκαρόλα και πυροτεχνήματα ο Δήμος Πάργας ανέδειξε την ιστορία της Πάργας στους πολυάριθμους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση, με ιδιαίτερη έμφαση στην Φυγή των Παργινών, καθώς και την επιστροφή μετά από σχεδόν 100 χρόνια,  η οποία έχει εμπνεύσει σειρά καλλιτεχνών και λογίων.

Ο Δήμος Πάργας ευχαριστεί ιδιαίτερα την Τοπική Κοινότητα Πάργας, τους αφηγητές, τους καλλιτέχνες και όλους όσους συμμετείχαν, καθώς και τον Αστυνομικό Σταθμό Πάργας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας, το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάργας, την ΛΕΚ Πρέβεζας και τους ναυαγοσώστες του Δήμου Πάργας για την συμβολή τους στην άρτια και ασφαλή διοργάνωση της εκδήλωσης.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου και ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ματσίρας.

Προηγούμενο Άρθρο

Στον ”Δήμο της καρδιάς μας” και τον Νίκο Γεωργάκο, η Ειρήνη Σάλιαρη

Επόμενο Άρθρο

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» ο Δημήτρης Κώτσης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...