Τον δρόμο στην Λ. Ιωάννινων και στα δύο ρεύματα στο ύψος του ΚΤΕΛ απέκλεισαν συμβολικά οι μαθητές, οι καθηγητές και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου της Πρέβεζας το πρωΐ της Πέμπτης.
Οι μαθητές διαμαρτύρονται για την έλλειψη ασφάλειας από και προς το σχολείο, καθώς δεν υπάρχει φανάρι, αλλά ούτε καν διάβαση, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δέσποινα Μαυρίδου μιλώντας στην κάμερα του ONTV έκανε λόγω για εμπαιγμό του δήμου Πρέβεζας προς τα δίκαια αιτήματά τους.
”Ο δήμος μας εμπαίζει. Γνωρίζει το θέμα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό. Θα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες μέχρι οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι τα παιδιά μας, αλλά και οι πολίτες πρέπει να κυκλοφορούν με ασφάλεια” είπε η κ. Μαυρίδου.