Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 13:22

Οι Θυελλώδεις άνεμοι ”χτύπησαν” την Πρέβεζα και ”έχασε” το… φως της (βίντεο – φωτογραφίες)

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έφτασαν μέχρι και τα 10 μποφόρ ”χτύπησαν” ανελέητα την Πρέβεζα με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα στον ηλεκτροφωτισμό, και την κίνηση των οχημάτων κυρίως από Μνημείο Ναύτη έως και τον Παντοκράτορα από τις δεκάδες πτώσεις δέντρων.

Επί ποδός και από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στους δρόμους συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, σε μια προσπάθεια αποκατάστασης των δεκάδων προβλημάτων που δημιούργησαν οι πτώσεις των δέντρων σε πυλώνες της ΔΕΗ.

Περιπολικά της αστυνομία βρίσκονται σε σημεία όπου υπάρχουν πτώσεις δέντρων, προειδοποιώντας τα διερχόμενα οχήματα να ακολουθήσουν άλλους παρακαμπτήριους δρόμους.

Ο δήμος Πρέβεζας με την Πολιτική Προστασία και εργαζόμενους βοηθούν και εκείνοι το έργο των αρχών για την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών, που προκλήθηκαν από την μανία της φύσης.

Εικόνες καταστροφής και στον Βοτανικό Κήπο εκεί όπου πολλά δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν πάνω στην περίφραξη αλλά και σε παγκάκια εντός του χώρου.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής σε θερμοκήπια και καλλιέργειες στην περιοχή του Νεοχωρίου του Δήμου Πρέβεζας με τους αγρότες να κάνουν λόγω για πρωτοφανής καταστροφές.

Πτώσεις δέντρων πάνω σε σταθμευμένα Ι.Χ υπήρξαν, ευτυχώς χωρίς να υπάρχουν επιβάτες μέσα σε αυτά.

Περισσότερα σε λίγο…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πάτρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Επόμενο Άρθρο

Σ.Κ Νικόπολη: Οι πρωταθλήτριες κορασίδες χάρισαν μπλούζα στην σύζυγο του Θοδωρή Μυζίκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...