Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 12:26

Ξεκινά η εμποροπανήγυρη στη Γέφυρα Καλογήρου – Μέτρα περιορισμού στην ταχύτητα των οχημάτων από την τροχαία

Στην επιβολή περιοριστικών μέτρων με σκοπό την ομαλή κι ασφαλή οδική κυκλοφορία λόγω διεξαγωγής της ετήσιας εμποροπανήγυρης του Δ.Δ Φιλιππιάδας του Δήμου Ζηρού προχωρά η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Έτσι από τις 25 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου το όριο μειώνεται προσωρινά στα 50 χιλιόμετρα ανά ώρα και στη συνέχεια διαδοχικά στα 30 χιλιόμετρα την ώρα και στις δύο κατευθύνσεις του εθνικού οδικού δικτύου και σε μήκος περίπου 3 χιλιομέτρων έως την Γέφυρα Καλογήρου .

Στο σημείο ισχύς των περιοριστικών μέτρων θα τοποθετηθεί σήμανση έτσι ώστε οι οδηγοί να είναι πολύ προσεκτικοί για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων λόγω της αυξημένης κίνησης και της διέλευσης πολλών πεζών.

Στον γειτονικό Δήμο όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της παραδοσιακής εμποροπανήγυρης (που πραγματοποιείται μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορονοϊού) ενώ σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου και ο Δήμος έχει λάβει όλα τα μέτρα για την άρτια διεξαγωγή του παζαριού και την εξυπηρέτηση επισκεπτών αλλά και επαγγελματιών.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα τίμησε τη μνήμη των πεσόντων ναυτικών του ναρκαλιευτικού “Πηνειός”

Επόμενο Άρθρο

Ο νεαρός Ανδρέας Μίτα …μπαίνει με φιλοδοξίες στην κατηγορία Ανδρών Κ20

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...